[Μια μεγάλη θάλασσα στο τετράγωνο είναι μάλλον ένας έρωτας]

Clipart Radio

[fblike]
 
AAAAA
 
 
 
Άγιε μας Σιντ Μπάρετ
υπάρχει τίποτα χειρότερο
να αντικρύσουν τα ματάκια μας … ή μήπως όχι;
CLIPART RADIO : ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΡΙΤΗΣ
[Μια μεγάλη θάλασσα στο τετράγωνο
είναι μάλλον ένας έρωτας
μια μεγάλη θάλασσα στον κύβο
είναι βαθυστέναχτος αναστεναγμός….*]
Το μενού σήμερα, έχει τα εξής πιάτα ημέρας ΜΑΙΡΗ ΖΑΡΑΚΟΒΙΤΗ, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΧΡΥΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΗΛΙΑΣ ΓΙΟΥΜΗΣ και ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΡΑΝΟΥΔΑΚΗΣ (ναι, ναι, όλοι οι καλοί χωράνε στην ίδια βάρκα, καμμιά φορά και οι κακοί). Επι του πιο αναλυτικά:

8 με 9 : «Metal Giafka» / ΜΑΙΡΗ ΖΑΡΑΚΟΒΙΤΗ. Ένα ταξίδι με συνοδούς εφιάλτες, μελαγχολία, παράνοια και νοσταλγία. Το πρώτο ηχητικό ταξίδι που προσφέρεται για ψυχανάλυση, αυτοκριτική και ενδοσκόπηση
9 με 10 : «Route 66» / ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΧΡΥΣΟΠΟΥΛΟΣ. μπαίνει στην αγαπημένη του χτυπημένη Buick 8, παίρνει τον “Route 66″ και ταξιδεύει σε παλιά και καινούργια λημέρια. Περνάει από μικρά, σκονισμένα μπαράκια όπου οι μπάντες παίζουν για την ψυχή τους, τις μπίρες τους και μερικά δολάρια για βενζίνη. Σταματάει όπου ακούει rock ‘n’ roll, blues,country, soul, rhythm ‘n’ blues, gospel, garage και, φυσικα, Elvis. Κλείνει τα αυτιά στις εποχικές μόδες και τραγουδάει δυνατά ό,τι είναι αυθεντικό, αληθινό. Εκεί, κάπου στην έρημο της Δύσης, Παραμένει πιστός σε αυτόπου έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοι:“It’s only rock ‘n’ roll but I like it.
10 με 12 : «ΑΥΤΟΜΑΣΤΙΓΟΥΜΕΝΟΙ»/ Ο Ηλίας Γιούμης στο μικρόφωνο και στο πλατό αυτο- μαστιγώνεται προς τέρψιν όλων. Κι αν θα πούμε κανένα τραγούδι ή καμιά κουβέντα παραπάνω, ψωμί και αλάτι της θάλασσας.
12 με 2 : «025» / ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΡΑΝΟΥΔΑΚΗΣ. Πάντα τα σκεύη και αι μουσικαί αυτού εκ καθαρού χρυσού οι σπανιώτεροι οίνοι, τα πιο αφρώδη τραγούδια και τα τελειότερα ποιήματα που ακούστηκαν δημοσίως ποτέ… Να μια αιτία, να ανάψουν για τα καλά τα αίματα… Ετοιμαστείτε για καύσωνα… εις τον οικείον Υπολογιστήν.
 
Αν δεν μπορείτε να μας δείτε
Ακούστε μας
Αν δεν μπορείτε να μας ακούσετε
Φανταστείτε μας
 
 
*//Παραφράζοντας τον Ν.Καρούζο
 
 
 

 
 
 
 

Reply