ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΑΝΘΙΣΜΕΝΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ

Clipart Radio

[fblike]
 

 
Άγιε μας Νίκολα Τέσλα,
Υπάρχουν και χειρότερα… ή μήπως όχι;
CLIPART RADIO : ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΥΤΕΡΑΣ
ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΝΝΕΦΟ ΜΙΚΡΟ ΣΤΟΝ ΑΠΕΙΡΟ ΟΥΡΑΝΟ
ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΣΑΝ ΤΑ ΑΝΘΙΣΜΕΝΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ
Το μενού σήμερα, έχει τα εξής πιάτα ημέρας : ΒΑΡΩΝΟ ΟΡΣΟΝ, ΜΙΧΑΛΗ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ, ΕΛΕΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ, ΜΑΡΑ ΤΣΙΚΑΡΑ, ΣΠΥΡΟ ΧΗΡΑ και ΚΩΣΤΑ ΑΓΟΡΑΣΤΟ.
Αναλυτικά:
3 με 4: «ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ» ΒΑΡΩΝΟΣ ΟΡΣΟΝ. Ανάθεμα κι αν ξέρεις τι κάνει, κάποιος που σίγουρα δεν ξέρει τι του γίνεται… Καλεσμένη του η καφετζού κυρία Ρούλα από τη Κυψέλη κι ο Μανώλης, ο χασάπης της γειτονιάς, με το περηποιημένο μουστάκι. Μια εκπομπή για την οποία δεν είμαστε καθόλου περήφανοι και ούτε καμαρώνουμε.
4 με 6: «NAMASTe» / Μιχάλης Πολυχρόνης. Είμαστε, δεν είμαστε, ωσεί παρόντες, σε μια καθημερινή ανασκόπιση της μέρας που δεν τέλειωσε και της νύχτας ποπυ δεν ήρθε, συντροφιά με μουσική που δεν γράφτηκε ακόμα. Μια μελλοντολογική εκπομπή στη μέση της μέρας και της ζωή μας.
6 με 8 : «Darling». Η Έλενα Τριαντάφυλλου έχει μόνο γλυκές κουβέντες και τρυφερές μουσικές για τολμηρούς, για γενναίους, για όμορφους και μοιραίους, για ανθρώπους με ανοικτή καρδιά, με ανοικτό μυαλό, με ανοικτά αυτάκια και μπόλικη αυτάρκεια.
8 με 10: «Μεθυσμένο Παραμύθι» ΜΑΡΑ ΤΣΙΚΑΡΑ . Εκπομπή όχι για μεθυσμένους, αλλά με ύπουλο σκοπό να σας μεθύσει και να γεμίσει τον αέρα που αναπνέετε από ζαλιστικές και ευωδιαστές μυρωδίες. Ήτανε ένα ποίημα
κι ήτανε γεμάτο τρύπες
έτσι έβλεπες
τον ποιητή να τρώει
και να ερωτεύεται
να βγάζει τα παπούτσια του
και να κοιμάται (Τάκης Σινόπουλος)
10 με 12: «ΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΤΙ ΧΑΣΑΜΕ» Μια δίωρη περιπλάνηση σε μουσικά μονοπάτια που έχουμε περπατήσει και έχουμε αγαπήσει, σε μονοπάτια καλά κρυμμένα που ΜΥΣΤΗΡΙΑΚΑ σας αποκαλύπτονται, ….. A Walk On The Wild Side!!! γιατί η Μουσική Είναι Μια. Μέσα από χιλιάδες βινύλια και CD στο ρόλο του οδηγού και εξερευνητή ο Σπύρος Χήρας. ……..All Aboard…
12 με 2 «Το μουσικό σκυλί» / ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ. Όλα είναι δυνατά τα μεσάνυκτα, άνθρωποι να δακρύζουν, φεγγάρια να αδειάζουν, έρωτες να ξεδιπλώνεται, σεντόνια να ξεστρώνονται, εραστές να απογυμνώνονται και τα σκυλία να τραγουδάνε. Τραγούδια υπέροχα, σαγηνευτικά, τραγούδια γεμάτα ποιήματα, καημούς, όνειρα, τραγούδια σπάνια, τραγούδια που θα μισήσεις να λατρέψεις και το ανάποδο.
Αν δεν μπορείτε να μας δείτε
Ακούστε μας
Αν δεν μπορείτε να μας ακούσετε
Φανταστείτε μας

Reply