ΜΠΑΜΠΑ, ΜΗ ΤΡΕΧΕΙΣ

Clipart Radio


 
CLIPART RADIO : ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΕΤΑΡΤΗΣ
«Να αρπάζουμε
τις ευκαιρίες.
Να ακούμε την καρδιά μας.
Να εκτιμούμε τη ζωή.»
Σήμερα το Πιάτο Ημέρας περιέχει :
ΝΕΚΤΑΡΙΟ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΕΒΕΝΤΗ, ΚΩΣΤΑ ΠΟΤΑΚΙΔΗ, ΠΑΝΟ ΤΡΑΓΟ, ΤΕΛΛΟ ΦΙΛΗ & ΒΑΡΩΝΟ  ΟΡΣΟΝ (με αυτή τη σειρά)
Αναλυτικά :
3 με 4 : «MΟΛΙΣ ΞΥΠΝΗΣΑ» . Ο ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ, η ψυχή του MUZINE, του πιο όμορφου και καλαίσθητου μουσικού περιοδικού που βγήκε ποτέ στη χώρα μας, ανοίγει τα μάτια του κι ανοίγει την μέρα μας με μουσικές πανέμορφες, χωρίς πολλά λόγια, με πολλά δώρα κάθε λογής και πολύ γενναιοδωρία. Μουσική και καλή καρδιά.
4 με 6: «BEAT»  εκπομπή του μυστήριου συνεργάτη μας ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΕΒΕΝΤΗ, που κοιτά τον κόσμο γύρω του και τον στολίζει με καλόγουστες μουσικές, ελπίζοντας να κρυφτεί η ασχήμια των ημερών μας, δίνοντας μας ταυτόχρονα κουράγιο να αντέξουμε τα χειρότερα….
  6 με 8 : «Εκτός Ορίων» / ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΤΑΚΙΔΗΣ. Ελάτε σήμερα να βγούμε παρέα εκτός ορίων ραδιόφωνου και να ξεπροβοδήσουμε τον χειμώνα που έχει θρονιαστεί και μας έχει σπάσει τα νεύρα . Βέβαια αν μπορέσουμε και καταφέρουμε να αποβάλουμε όλα αυτά που μας εκνευρίζουν κι έχουν κάτσει στο σβέρκο μας τα τελευταία χρόνια ακόμα καλύτερα .

8 με 10 : «Three Legged Dog» / ΠΑΝΟΣ ΤΡΑΓΟΣ. Ένα ταξίδι με συνοδούς εφιάλτες, μελαγχολία, παράνοια και νοσταλγία. Το πρώτο ηχητικό ταξίδι που προσφέρεται για ψυχανάλυση, αυτοκριτική και ενδοσκόπηση….
10 με 12:  «Salonique Uber Realism» σήμερα με τον Τελλο Φίλη, γιατι η ποίηση ειναι μία ,οι ποιητές πολλοί, ποιητής ειναι ο καθενας που διεκδικει χωρο για την ευαισθησία του στο ασφυκτικό κοσμο μας . Ποιητης ειναι οποιοσδήποτε τα βραδυα καιγεται οχι απο πυρετο αλλα απο λέξεις που περιμενουν σαν αστερισμοι να ανακαλυφθουν απο κοσμοναύτες του νου. 
12 με 2 : Η εκπομπή που κάνει
Να τρίζουν τα νεύρα όλων
Να τρίζουν τα περβάζια
Η εκπομπή που προκαλεί
Βροχές, νεροποντές κι άλλες καταστροφές
«ΣΤΑ ΚΡΥΑ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΟΥ»
και ο Βαρόνος Όρσον
σε μια καταδικασμένη μάχη
να μπει στον ίσιο δρόμο
του Θεού και των ανθρώπων…
.

Αν δεν μπορείτε να μας δείτε
Ακούστε μας

Reply