μπερδεμένοι ανάμεσα στο ζενίθ και το ναδίρ

Clipart Radio

tumblr_nuqemxSY7M1qzfafxo1_540
 
 
 
Άγιε μας Τσακ Μπέρι,
υπάρχει τίποτα χειρότερο
να αντικρύσουν τα ματάκια μας … ή μήπως όχι;
CLIPART RADIO & ThePressProject Radio:
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
[το ξέρω
πως μοιάζει μετέωρη η μοίρα μου
σαν ένα πεθαμένο παλιόχαρτο
εγώ κι εσύ εμείς και εσείς
όλοι στοιβαγμένοι σε γκαζοτενεκέδες
χωρίς αρχές και ανάστημα
στοιχειωμένοι και μπερδεμένοι
ανάμεσα στο ζενίθ και το ναδίρ
και τον χαλασμό κυρίου]
 
Το μενού σήμερα, έχει τα εξής πιάτα ημέρας ΜΕΛΙΝΑ ΤΟ ΧΝΟΥΔΙ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΓΓΕΛΑΚΟΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΓΓΕΛΑΚΟΣ και ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΕΛΙΑΝΑΙΟΣ (ναι, ναι, όλοι οι καλοί χωράνε στην ίδια βάρκα, καμμιά φορά και οι κακοί). Επι του πιο αναλυτικά:
 
8.00 – 10.00 “Φωσφορίζουν στο σκοτάδι” – Μελίνα το Χνούδι. Το αγαπημένο μας μέρος σε όλο τον κόσμο είναι η κρυψώνα με τις μουσικές. Απόψε η Μελίνα διαλέγει από αυτές που έχω διαλέξει θα μας κάνουν παρέα, ομορφιά αντίδοτο στην ασχήμια, μελωδία αντίδοτο στην κακοφωνία των ημερών.Welcome aboard!
10.00 – 12.00 Σελήνη στην Παρθένο, Πουτάνα στους Διδύμους / Χρήστος Αγγελάκος + Κυριάκος Αγγελάκος. Καλεσμένη την πρώτη ώρα της εκκπομπής η κριτικός λογοτεχνίας, το it girl της δημοσιογραφίας, η φύσει αντισυμβατική και θέσει μποέμ, Τίνα Μανδηλαρά.Το πόσο την αγαπάμε, θα το καταλάβετε ζωντανά.
Δεύτερη ώρα, με τον Κώστα Κουτσολέλο, τον Μπάστερ Κήτον του φέισμπουκ, μόνιμο κάτοικο του Μπαγκλαντές και πρωταγωνιστή πολυπρόσωπων θεατρικών σχημάτων. Αν κάποια στιγμή δεν μας ακούτε, θα έχουμε κλείσει τα μικρόφωνα από τα γέλια. Δώστε βάση στον τίτλο της εκπομπής (μην ξεχνιόμαστε): Σελήνη στην Παρθένο, Πουτάνα στους Διδύμους.
12.00 – 2.00 «ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΑΝΕΜΟ» / Γιάννης Ζελιαναίος. Εκπομπή πολλών βαθμών κελσίου, αλλά και αλκοολικών βαθμών ελευθερίας• αναζήτηση της μουσικής ευτυχίας, της εκστατικότητας του πνεύματος και μη, του διονυσιακού και του απολλωνίου. Όπερ αξημέρωτος ήχος για αξημέρωτες ανάγκες. Μες στη βραδύγλωσση βροχή, σαν πρόθεση ναυαγισμένη κάτι μακρύ να διηγηθεί, γεμάτη ένταση και νοσταλγία, που θα έλεγε και ο ποιητής…
Αν δεν μπορείτε να μας δείτε
Ακούστε μας
Αν δεν μπορείτε να μας ακούσετε
Φανταστείτε μας
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Reply