μόνο οι άγγελοι τραγουδούν και ζουν αξιοπρεπώς

Clipart Radio

[fblike]
 

 
 
Άγιε μας Σαλβαντόρ Νταλί
Υπάρχουν και χειρότερα… ή μήπως όχι;
CLIPART RADIO : ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΜΠΤΗΣ
[Εδώ, στο διάστημα
ν’ ακούς τη μουσική του Βέρντι!
Απ’ τη χαραματιά ενός σύννεφου
κοιτάζω –
οι άγγελοι τραγουδούν,
οι άγγελοι ζουν αξιοπρεπώς]
Το μενού σήμερα, έχει τα εξής πιάτα ημέρας : ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΧΡΥΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΙΛΙΡΑΣ και ΘΑΝΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑ (ναι, ναι, όλοι οι καλοί χωράνε, καμμιά φορά και οι κακοί). Αναλυτικά:
6 με 8 : «Route 66». ο Φίλιππος Χρυσόπουλος μπαίνει στην αγαπημένη του χτυπημένη Buick 8, παίρνει τον “Route 66″ και ταξιδεύει σε παλιά και καινούργια λημέρια. Περνάει από μικρά, σκονισμένα μπαράκια όπου οι μπάντες παίζουν για την ψυχή τους, τις μπίρες τους και μερικά δολάρια για βενζίνη. Σταματάειόπουακούει rock ‘n’ roll, blues,country, soul, rhythm ‘n’ blues, gospel, garage και, φυσικα, Elvis.Κλείνει τα αυτιά στις εποχικές μόδες και τραγουδάει δυνατά ό,τι είναι αυθεντικό, αληθινό. Εκεί, κάπου στην έρημο της Δύσης, Παραμένει πιστός σε αυτόπου έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοι:
“It’s only rock ‘n’ roll but I like it..
8 με 10: «Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ» με τον ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟ. Μια εκπομπή ΡΥΘΜΟΥ ΚΑΙ ΛΥΠΗΣ. Rhythm’ n’blue. Όπως η ζωή. Χωρισμένη σε δυο ανάμεικτα ημίχρονα, που όμως το ένα έχει ανάγκη το άλλο. Με ανάμεικτα συναισθήματα, αντιφατικούς δρόμους. Ανόμοιες πορείες, που παρόλα αυτά συγκλίνουν. Στην ολοκλήρωση του παιχνιδιού. I am not here. Ε, και;
ΣΗΜΕΡΑ : Η ΑΣΥΓΚΡΙΤΗ ΑΛΧΗΜΕΙΑ ΤΟΥ JIM MORRISON / ΜΙΑ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ DOORS
10 με 12: «ΕΦΗΜΕΡΑ» / ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΙΛΙΡΑΣ. Μια εκπομπή κολλημένη με την κοινή λογική και φανατισμένη με τους δημιουργικούς ανθρώπους. Θα σας μεταφέρει στη πίσω μεριά της κουρτίνας, στη σκοτεινή κλειδωμένη ντουλάπα, στο μουχλιασμένο υπόγειο και γενικώς σε μέρη που ποτέ δεν πήγατε ή δεν τολμήσατε να πάτε μόνοι σας.
12 με 2: «Με Τεντωμένες Χορδές» / Θάνος Τριάντα. Μια υπερκόσμια πτήση με μουσικές να εξάψουν το ενδιαφέρον σας και να κάνουν τη νύχτα σας σχεδόν «καλοκαιρινή». ΟΛΟΖΩΝΤΑΝΟΣ κι ΟΛΟΦΡΕΣΚΟΣ ήχος.
Αν δεν μπορείτε να μας δείτε
Ακούστε μας
Αν δεν μπορείτε να μας ακούσετε
Φανταστείτε μας
 
 
 
Artwork: Sarah Louette
 
 
 

 
 
 

Reply