Να κριθεί κάθε Άνοιξη ἀπὸ τη χαρά της

Clipart Radio

[fblike]
Spring_by_simagree 222
Άγιε μας Mίλτο Σαχτούρη
Υπάρχουν και χειρότερα… ή μήπως όχι;
CLIPART RADIO : ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
[“Να κριθεί κάθε Άνοιξη ἀπὸ τη χαρά της
ἀπὸ το χρώμα του το κάθε λουλούδι
ἀπὸ τ χάδι του το κάθε χέρι
ἀπ᾿ τ᾿ ανατρίχιασμά του το κάθε φιλὶ” *]
Το μενού σήμερα, έχει τα εξής πιάτα ημέρας : ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΧΑΤΖΑΚΗΣ, ΜΑΝΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ, ΜΑΙΡΗ ΖΑΡΑΚΟΒΙΤΗ, BILL HUNCHBACK (ναι, ναι, όλοι οι καλοί χωράνε, καμμιά φορά και οι κακοί).
Αναλυτικά:
4 με 6: «Tea time» / Γρηγόρης Χατζάκης. Μια εκπομπή σε απογευματινούς περιπάτους, με πρωινούς προβληματισμούς και νυχτερινές απορίες που φιλοδοξεί να μετατρέψει το νωχελικό σας απόγευμα σε μια ανήσυχη ενασχόληση και να σας κάνει να νιώσετε λίγο ηλεκτρισμό εν μέσω φθινοπώρου
6 με 8 : «The endless Dreams»/ Mάνος Παπαδάκης. Μια εκπομπή που κοιτά τον κόσμο κατάματα και τον ντύνει και τονστολίζει με καλόγουστες μουσικές, ελπίζοντας να κρυφτεί η ασχήμια των ημερών μας, δίνοντας μας ταυτόχρονα κουράγιο να αντέξουμε τα χειρότερα…
8 με 10: «Metal Giafka» / Μαίρη Ζαρακοβίτη.Ένα ταξίδι με συνοδούς εφιάλτες, μελαγχολία, παράνοια και νοσταλγία. Το πρώτο ηχητικό ταξίδι που προσφέρεται για ψυχανάλυση, αυτοκριτική και ενδοσκόπηση….
10 με 2 : «Sitars, Guitars and all the go betweens» Ο Bill Hunchback λοιπόν επιστρέφει στη Βιβλιοθηκη Βολανάκη. Απο την ψυχεδέλεια στην folk και το funk. Aπο την Jazz στο ροκενρολ και απο εκεί στους εξωγαλαξιακούς ηλεκτρονικούς με μια διάθεση μυστηρίου και απελευθέρωσης του μυαλού και του σώματος κατα την ρήση “Free your Mind and your Ass will follow”
Αν δεν μπορείτε να μας δείτε
Ακούστε μας
Αν δεν μπορείτε να μας ακούσετε
Φανταστείτε μας
* Απόσπασμα: Μίλτος Σαχτούρης, ποίημα Αστεροσκοπείο

Reply