να σε αναζητώ στα σύννεφα

Clipart Radio

[fblike]

Άγιε μας Ρίχαρντ Βάγκνερ, μεγάλη η χάρη σου,
τι άλλο θα αντικρίσουν τα ανοχύρωτα μάτια της ψυχής μας;
CLIPART RADIO : ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
[βαρύ το φορτίο
να σε αναζητώ στα σύννεφα
με τα πλην και τα σύν σου
να τραυλίζω σε μια χώρα έρημη
τραγούδια αγάπης
και να συλλαβίζω το όνομα σου
γράμμα γράμμα]
Το μενού σήμερα, έχει τα εξής πιάτα ημέρας : ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΧΡΥΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΙΛΙΡΑΣ και ΘΑΝΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑ (ναι, ναι, όλοι οι καλοί χωράνε, καμμιά φορά και οι κακοί). Αναλυτικά:
6 με 8 : «Route 66». ο Φίλιππος Χρυσόπουλος μπαίνει στην αγαπημένη του χτυπημένη Buick 8, παίρνει τον “Route 66″ και ταξιδεύει σε παλιά και καινούργια λημέρια. Περνάει από μικρά, σκονισμένα μπαράκια όπου οι μπάντες παίζουν για την ψυχή τους, τις μπίρες τους και μερικά δολάρια για βενζίνη. Σταματάειόπουακούει rock ‘n’ roll, blues,country, soul, rhythm ‘n’ blues, gospel, garage και, φυσικα, Elvis.Κλείνει τα αυτιά στις εποχικές μόδες και τραγουδάει δυνατά ό,τι είναι αυθεντικό, αληθινό. Εκεί, κάπου στην έρημο της Δύσης, Παραμένει πιστός σε αυτόπου έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοι:
“It’s only rock ‘n’ roll but I like it..
8 με 10: «Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ» με τον ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟ. ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΛΕΥΚΟ ΧΩΡΙΣ ΜΑΥΡΟ.I got a feeling blues gonna be my only way PETER GREEN Το ταξίδι συνεχίζεται και στις δυο πλευρές του Ατλαντικού, χωρίς να πρόκειται για ντοκιμαντέρ του BBC, απλά για μια ζούγκλα από νότες, έναν βιότοπο από μπλουζ – λευκά αυτή την φορά –  αν και τα μπλουζ, παρά το χρώμα τους, είναι μαύρα.  Μπαίνοντας στον κήπο, αριστερά, το πρώτο γλυπτό είναι της λύπης. Η ωραία κοιμωμένη. Του Mayall. Που συμπλήρωσε τα ογδοηκοστά πρώτα του γενέθλια. Και δεξιά, κάπου στο βάθος, το άγαλμα του εγκαταλειμμένου έρωτα. Του εγκαταλειμμένου κόσμου. Μέσα σε παλαιά βρύα, που περιμένουν.
Ο κύκλος ξανά. Reborn?
Μπορεί.
Εν τω μεταξύ,
I’ ll play the blues for you
10 με 12: «ΕΦΗΜΕΡΑ» / ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΙΛΙΡΑΣ. Μια εκπομπή κολλημένη με την κοινή λογική και φανατισμένη με τους δημιουργικούς ανθρώπους. Θα σας μεταφέρει στη πίσω μεριά της κουρτίνας, στη σκοτεινή κλειδωμένη ντουλάπα, στο μουχλιασμένο υπόγειο και γενικώς σε μέρη που ποτέ δεν πήγατε ή δεν τολμήσατε να πάτε μόνοι σας.
12 με 2: «Με Τεντωμένες Χορδές» / Θάνος Τριάντα. Μια υπερκόσμια πτήση με μουσικές να εξάψουν το ενδιαφέρον σας και να κάνουν τη νύχτα σας σχεδόν «καλοκαιρινή». ΟΛΟΖΩΝΤΑΝΟΣ κι ΟΛΟΦΡΕΣΚΟΣ ήχος.
Αν δεν μπορείτε να μας δείτε
Ακούστε μας
Αν δεν μπορείτε να μας ακούσετε
Φανταστείτε μας

Reply