Να ’χεις αιωνίως μπροστά σου την ίδια ομορφιά

Clipart Radio

[fblike]

Aγία μας Μαργαρίτα Καραπάνου,
υπάρχει τίποτα χειρότερο να αντικρύσουν τα ματάκια μας … ή μήπως όχι;
CLIPART RADIO : ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΥΤΕΡΑΣ
 “Αυτό ήταν η κόλαση:
να ’χεις αιωνίως μπροστά σου την ίδια ομορφιά,
και το μάτι σου να μη μπορεί ποτέ να ξεκουραστεί
πάνω σε κάτι το άσχημο, το αδιάφορο”
Το μενού σήμερα, έχει τα εξής πιάτα ημέρας : ΕΛΕΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ, ΜΑΡΙΟΣ ΜΑΖΑΡΗΣ, ΘΑΝΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑ, ΜΑΡΙΑΛΕΝΑ ΑΤΣΚΑ (ναι, ναι, όλοι οι καλοί χωράνε, καμμιά φορά και οι κακοί).Αναλυτικά

 6 – 8 : «Darling». Η Έλενα Τριαντάφυλλου έχει μόνο γλυκές κουβέντες και τρυφερές μουσικές για τολμηρούς, για γενναίους, για όμορφους και μοιραίους, για ανθρώπους με ανοικτή καρδιά, με ανοικτό μυαλό, με ανοικτά αυτάκια και μπόλικη αυτάρκεια..
8-10 : «SURE ABOUT NOW» / MAΡΙΟΣ ΜΑΖΑΡΗΣ. Μια εκπομπή πολύ σίγουρη για τον εαυτό της, τις μουσικές της επιλογές, αλλά καθόλου σίγουρη για τον μέλλον αυτού του κόσμου και την ακριβή ημερομηνία της επερχόμενης καταστροφής..!
10 με 12: «Με Τεντωμένες Χορδές» / Θάνος Τριάντα. Μια υπερκόσμια πτήση με μουσικές να εξάψουν το ενδιαφέρον σας και να κάνουν τη νύχτα σας σχεδόν «καλοκαιρινή». ΟΛΟΖΩΝΤΑΝΟΣ κι ΟΛΟΦΡΕΣΚΟΣ ήχος.

 

12 με 2: «After Midnight», an a.m. Rock journey. Mια ραδιοφωνική εκπομπή παρέα με την Μαριαλένα Άτσκα! Για μια δίωρη μελωδική νυχτερινή απόδραση στον ατίθασο κόσμο της rock μουσικής. συντονιστείτε μαζί μας.
Αν δεν μπορείτε να μας δείτε
Ακούστε μας
Αν δεν μπορείτε να μας ακούσετε
Φανταστείτε μας

Reply