ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ BAAZAR

Clipart Radio


Oι “Les Broderies Anglaises” θα βρίσκονται καλεσμένες μεταξύ άλλων την Πέμπτη 24 & Παρασκευή 25 Μαίου από τις 12:00 – 21:00 στο bazaar που διοργανώνει ο “Clipart Radio” στο “Floral” στην πλατεία Εξαρχείων.
Oι “Les Broderies Anglaises” σχηματίστηκαν το 2010 απο τηv “Swell Dame” & τηv” Bourbon Mademoiselle” ,με σκοπό να μοιραστούν την αγάπη τους για τον “retro” τρόπο ζωής αλλά & να εκτονώσουν την ανάγκη τους για δημιουργία & διαφορετικότητα .
Στην πορεία διοργάνωσαν πολλά επιτυχημένα & πρωτότυπα “events” & το έντονο ενδιαφέρον του κόσμου τις ώθησε να δημιουργήσουν τον δικό τους χώρο, με σκοπό να εκθέτουν όλες τις δημιουργίες τους αλλά πολλούς vintage “θησαυρούς” σε μια πιο άμεση επαφή τον κόσμο.Προστίθοντας & το τρίτο μέλος στην παρέα τους ,την “Κουνια Μπέλλα” ,την ανοιξη του 2012 εκανάν το μεγάλο βήμα & το “Les Broderies Anglaises Atelier” αποτελεί πλέον πραγματικότητα στην οδό Οικονόμου 5, στα Εξάρχεια.
Μη χασετε την ευκαιρία να επισκεφτείτε stand τους με όλες τις νέες τους δημιουργίες με vintage αλλά reproduction ρούχα και αξεσουάρ.

 

 

Tagged:

Reply