[οι ερωτευμένοι και οι ξενιτεμένοι ονειροπολούν]

Clipart Radio

[fblike]
 
tumblr_lxpxbkijXi1qdqwrro1_500
 
 
 
 
Άγιε μας Φραντς Κάφκα
υπάρχει τίποτα χειρότερο
να αντικρύσουν τα ματάκια μας … ή μήπως όχι;
CLIPART RADIO : ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΜΠΤΗΣ
[οι ερωτευμένοι και οι ξενιτεμένοι ονειροπολούν
το χέρι που μας δίνουν
τεντωμένο
στο δικό μας μέσα καθρεφτίζεται
Χαμογελώντας λέμε καλημέρα *]
Το μενού σήμερα, έχει τα εξής πιάτα ημέρας ΜΑΙΡΗ ΖΑΡΑΚΟΒΙΤΗ, ΔΗΜΟΣ ΤΣΟΡΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ, ΛΕΝΑ ΠΑΠΠΑ, ΝΙΚΙΑΣ ΦΟΝΤΑΡΑΣ, ΠΑΝΟΣ ΤΖΑΦΟΣ και ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΛΗΣ (ναι, ναι, όλοι οι καλοί χωράνε στην ίδια βάρκα, καμμιά φορά και οι κακοί). Επι του πιο αναλυτικά:
8 με 9 «Metal Giafka» / ΜΑΙΡΗ ΖΑΡΑΚΟΒΙΤΗ. Ένα ταξίδι με συνοδούς εφιάλτες, μελαγχολία, παράνοια και νοσταλγία. Το πρώτο ηχητικό ταξίδι που προσφέρεται για ψυχανάλυση, αυτοκριτική και ενδοσκόπηση
9 με 10 «It’s too good to be true» / ΔΗΜΟΣ ΤΣΟΡΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ & ΛΕΝΑ ΠΑΠΠΑ. Μια εκπομπή που ξετυλίγει για εσάς μουσικές και τραγούδια, για παιδιά και τη παιδική αθωότητα ή για ανθρώπους που κρατούν ζωντανό μέσα του το παιδί. Μια εκπομπή
Για μικρά και μεγάλα παιδιά
Για μικρές και μεγάλες καρδιές
10 με 11 «Παραποίηση» / ΝΙΚΙΑΣ ΦΟΝΤΑΡΑΣ. Μια εκπομπή που αγαπά τις μικρές λεπτομέρειες και που με αισιοδοξία και με σεβασμό στην δική της υποκειμενική αλήθεια και με καθαρό βλέμμα επιτηρεί, παρατηρεί και διαδίδει την μία και μοναδική αλήθεια : Το καλοκαίρι είναι δικό μας.
11 με 12 «Welcome to Tzapan» / ΠΑΝΟΣ ΤΖΑΦΟΣ. Γλυκά urban beats με δόσεις electronica. Βρώμικο funk με επικάλυψη reggae. Afro beat με στρώσεις πικρής soul.Προυποθέσεις η καλή σας διάθεση και το σωστό μέτρημα του ρυθμού.
12 με 2 «Τσίου Νιάου Summerμπίου» / ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΛΗΣ. Μια βόλτα στα προάστεια του mainstream, με ένδυμα περιπάτου και χαλαρή διάθεση. Τεντώστε τα αυτιά σας, τεντώστε το μυαλό σας, τεντώστε τις αισθήσεις σας.
Αν δεν μπορείτε να μας δείτε
Ακούστε μας
Αν δεν μπορείτε να μας ακούσετε
Φανταστείτε μας
 
 
*//Παραφράζοντας τον Πώλ Ελυάρ
 
 
 

 
 
 
 
 

Reply