[οι σιωπηλές χειρονομίες του ηλιοβασιλέματος]

Clipart Radio

11
 
 
 
 
Άγιε μας Τάσο Λειβαδίτη
υπάρχει τίποτα χειρότερο
να αντικρύσουν τα ματάκια μας … ή μήπως όχι;
CLIPART RADIO : ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
 
[οι σιωπηλὲς χειρονομίες του ηλιοβασιλέματος…
σαν ένας θεὸς που τον ξέχασαν κι απὸ το βάθος του χρόνου
καλούσε βοήθεια..*]
 
Το μενού σήμερα, έχει τα εξής πιάτα ημέρας ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ ΝΤΟΥΣΑΚΗ, ΑΛΕΞΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΟΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΓΓΕΛΑΚΟΣ και ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΕΛΙΑΝΑΙΟΣ, (ναι, ναι, όλοι οι καλοί χωράνε στην ίδια βάρκα, καμμιά φορά και οι κακοί). Επι του πιο αναλυτικά:
06 – 08 μ.μ. ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ ΝΤΟΥΣΑΚΗ – WILD CLASSIC. Κλασσική μουσική κόντρα στη βραδύγλωσση βροχή, σαν πρόθεση ναυαγισμένη κάτι μακρύ να διηγηθεί, γεμάτη ένταση και νοσταλγία, που θα έλεγε και ο ποιητής…
08 – 10 μ.μ. ΑΛΕΞΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΟΣ – LIITLE DROP OF POISON. Επιμένουμε να μην ξέρουμε για να μπορούμε να βλέπουμε. Γιατί ο κόσμος θα πάρει φωτιά από ένα βλέμμα. Από ένα τραγούδι. Από μια λέξη καρφωμένη σωστά. Καψουροτράγουδα και ποιήματα από το σκυλάδικο της καρδιάς. Και το ερώτημα παραμένει: Ερωτευόμαστε σαν να μην υπάρχει αύριο ή επειδή δεν υπάρχει αύριο; Δεν ξέρω… θα δω.
10 – 12 μ.μ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΓΓΕΛΑΚΟΣ – ΔΕΝ ΞΕΡΩ … ΘΑ ΔΩ. Έφυγες και χάθηκα / σαν ανθός μαράθηκα- το βράδυ ξανανθίζουμε. Εκπομπή με θέμα: Ο έρωτας στα χρόνια του ίνμποξ που θα γίνει με χανγκ όβερ από τις χτεσινές ρακές και τα μπόλικα τσίπουρα που θα πιούμε απόψε. Αγαπάμε το απρόσμενο και το αυθεντικό και δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα πιο λίγο.
12 – 02 π.μ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΕΛΙΑΝΑΙΟΣ – ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΑΝΕΜΟ. Εκπομπή πολλών βαθμών κελσίου, αλλά και αλκοολικών βαθμών ελευθερίας• αναζήτηση της μουσικής ευτυχίας, της εκστατικότητας του πνεύματος και μη, του διονυσιακού και του απολλωνίου. Όπερ αξημέρωτος ήχος για αξημέρωτες ανάγκες.
 
Αν δεν μπορείτε να μας δείτε
Ακούστε μας
Αν δεν μπορείτε να μας ακούσετε
Φανταστείτε μας
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Reply