οτι φανερωσε ο ιδιος χτες βραδι

Clipart Radio


1) Την ημέρα της κηδείας του,οι συγγενείς του Έλβις δεν επέτρεψαν στους φωτογράφους να παραβρεθούν στην κηδεία, μοναχά ένας φωτογράφος, κατάφερε να εισβάλει κρυφά στην αίθουσα και φωτογράφησε το πτώμα του Έλβις. Όταν, όμως,αυτή η φωτογραφία δημοσιεύτηκε, δημιουργήθηκε πανικός! Η μύτη του Έλβις που βρισκόταν μέσα στο φέρετρο ήταν ολοφάνερα διαφορετική από την μύτη του πραγματικού Έλβις!(στη φωτογραφία φαίνεται ένα πρόσωπο που έχει μία στρόγγυλη μύτη,ενώ ο πραγματικός Έλβις είχε μακριά και σπαστή μύτη. Επίσης ο Έλβις μέσα στο φέρετρο φαινόταν τουλάχιστον 30 κιλά πιο αδύνατος από τον πραγματικό Έλβις των τελευταίων ημερών του!
2) Στον τάφο του Έλβις, το όνομα πάνω στην ταφόπλακα είναι λανθασμένο. Γράφει Έλβις Ααρών Πρίσλεϊ(Elvis Aaron Presley),ενώ το πραγματικό όνομα του ήταν Έλβις Αρόν Πρίσλεϊ (Elvis Aron Presley) στην προφανή εξήγηση ότι έγινε κάποιο ορθογραφικό λάθος, οι υποστηρικτές της θεωρίας του σκηνοθετημένου θανάτου ανταπαντούν ότι η οικογένεια Πρίσλεϊ σίγουρα είχε τα χρήματα να διορθώσει την ταφόπλακα,αλλά δεν το έκανε ποτέ. Ως αντίθεση μάλιστα με αυτήν την αδιαφορία,υπάρχει καταγεγραμμένη μια περίπτωση που ο πατέρας του Έλβις έκανε ολόκληρο αγώνα για να διορθώσει το ίδιο τυπογραφικό λάθος σε ένα δημόσιο έγγραφο. Μια δεύτερη παράξενη λεπτομέρεια είναι ότι ο τάφος του Έλβις δεν τοποθετήθηκε δίπλα στον τάφο της μητέρας του όπως είχε ζητήσει επανειλημμένα ο ίδιος, αλλά ανάμεσα στον τάφο του πατέρα του και της γιαγιάς του. Ο Έλβις, ήταν πολύ δεισιδαίμονας για να βάλει το αληθινό του όνομα σε έναν ψεύτικο τάφο ή να βεβηλώσει με έναν ψεύτικο τάφο το έδαφος δίπλα στη μητέρα του.
3) Ο Έλβις ήταν πολύ ματαιόδοξος και ντρεπόταν για το βάρος του, το μήνα πριν πεθάνει είχε βάλει περίπου 25 κιλά! Όταν πέθανε ζύγιζε 130 κιλά,άλλα το πιστοποιητικό θανάτου του έγραφε ότι το βάρος του σώματος την ώρα του θανάτου ήταν μόνο 85 κιλά! και όχι μόνον αυτό,αλλά έπειτα από κάποιο χρονικό διάστημα το πρότυπο πιστοποιητικό εξαφανίστηκε για να αναπληρωθεί η έλλειψη του εκδόθηκε ένα άλλο, το οποίο έχει ημερομηνία δύο μήνες μετά τον θάνατο του.
4) Η κηδεία του Έλβις έγινε πολύ βιαστικά την αμέσως επόμενη ημέρα του θανάτου. Αυτό συνέβη,γιατί οι συγγενείς φοβούνταν ότι, αν καθυστερούσαν λίγο ακόμα, πολλοί οπαδοί του Έλβις θα έβλεπαν τις διαφορές του πτώματος ή θα παρατηρούσαν τα λάθη στο κέρινο ομοίωμα,οπότε θα καταλάβαιναν τι συμβαίνει! κάποιοι άλλοι παρατήρησαν ότι ο Έλβις είχε μαύρη ζώνη(και 8 νταν) στις πολεμικές τέχνες και τα χέρια του ήταν μακριά,γεροδεμένα και γεμάτα κάλους. όμως το πτώμα στο φέρετρο είχε μαλακά,κοντόχοντρα και σχεδόν παιδικά χέρια. επίσης,μια από τις θρυλικές φαβορίτες του Έλβις, σύμφωνα με έναν από τους κομμωτές που ανέλαβαν τον καλλωπισμό του πτώματος, ξεκόλλησε από το κεφάλι και εκείνος αναγκάστηκε να την ξανακολλήσει! οι διάσημες,όμως,φαβορίτες του Έλβις δεν μπορούσαν παρά να είναι αυθεντικές…
5) Δύο ώρες μετά την ανακοίνωση του θανάτου του, ένας άνδρας που έμοιαζε καταπληκτικά στον Έλβις, αγόρασε ένα εισιτήριο για το Μπουένος Άιρες,πλήρωσε σε μετρητά και επιβιβάστηκε με το όνομα Τζων Μπάροουζ (john barrows). Το όνομα,όμως, αυτό είναι το όνομα που ο Έλβις είχε δηλώσει στο FBI και χρησιμοποιούσε, για να αποφύγει τους θαυμαστές του.


6) Ορισμένα προσωπικά αντικείμενα, τα οποία είχαν πολύ μεγάλη προσωπική αξία για τον Έλβις, δεν βρέθηκαν ποτέ, γιατί πιθανότατα αυτός τα είχε πάρει μαζί του.
7) Ο Έλβις φερόταν τις τελευταίες ημέρες σαν να προετοιμαζόταν για κάτι. Αν και είχε παχύνει αρκετά και ετοιμαζόταν για καινούρια περιοδεία, δεν είχε παραγγείλει καινούρια ρούχα. Στο τελευταίο του σόου στην Χαβάη αποχαιρέτησε για πρώτη φορά το κοινό του λέγοντας . Υπέγραψε μια συμφωνία με το κανάλι NBC για μια τηλεοπτική εμφάνιση, αλλά απαίτησε να πληρωθεί προκαταβολικά ένα τεράστιο ποσό σε μετρητά. Απέλυσε επίσης αρκετούς συνεργάτες με τους οποίους συνεργαζόταν για πολύ καιρό. Μια φίλη του, η Μις Φόρστερ,ισχυρίστηκε ότι της τηλεφώνησε και της αποκάλυψε ότι δεν σκόπευε να ξεκινήσει καινούρια περιοδεία, ότι ο ίδιος ήταν καλά και αυτή δεν έπρεπε να πιστέψει τίποτα απ όσα θα άκουγε τις επόμενες ημέρες. Η Μις Φόρστερ πέρασε με επιτυχία από ανιχνευτή ψεύδους για αυτόν τον ισχυρισμό.
8)Η RCA η εταιρεία διανομής του Έλβις,ακριβώς τις ημέρες του θανάτου του Έλβις είχε ανατυπώσει και προωθήσει στα μαγαζιά εκατομμύρια παλιούς δίσκους του Έλβις, εντελώς τυχαία. Μόλις ο Έλβις , πέθανε και καλά, οι πωλήσεις των δίσκων εξακοντίστηκαν στα ουράνια! Τις αμέσως επόμενες ημέρες από τον υποτιθέμενο θάνατο του, πουλήθηκαν οκτώ εκατομμύρια παλιοί δίσκοι του!
9) Στην αμερικανική απογραφή του 1990,το γραφείο απογραφής του Χάντσβιλ της Αλαμπάμα έλαβε ένα φύλλο απογραφής,το οποίο ήταν υπογεγραμμένο και συμπληρωμένο από τον ίδιο τον Έλβις! Φυσικά ο άνθρωπος που το συμπλήρωσε δεν βρέθηκε ποτέ, οπότε μια εφημερίδα έγραψε στις 5 Ιουνίου του ίδιου έτους:.Μια έρευνα που έγινε τον ίδιο καιρό από τον τύπο σε ένα στατιστικό δείγμα 30.000 ατόμων, έδειξε ότι περίπου το 84% του αμερικανικού πληθυσμού πιστεύει ότι ο Έλβις είναι ζωντανός

Αν ο θάνατος του Έλβις είναι μια σκηνοθετημένη συνωμοσία
τελικά,είναι από τις πιο πετυχημένες όλων των εποχών.
Ο Βασιλιάς (γι αυτό είναι ο Βασιλιάς) Έλβις
όχι μόνο κατάφερε να πείσει όλον τον πλανήτη ότι πέθανε,
αλλά κατάφερε να πυροδοτήσει προβληματισμό και σκέψεις
σχεδόν ανάλογες με αυτές για την ανάσταση του Χριστού.
Μέσα από τους σωσίες του,τους μιμητές του,
τους αφοσιωμένους οπαδούς του και τους δίσκους του,
κατάφερε να
κερδίσει την αιώνια ζωή

Reply