Ο ΥΠΝΟΣ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ

Clipart Radio


 

CLIPART RADIO : ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΑΣ
Το μενού σήμερα, έχει τα εξής πιάτα ημέρας : ΝΕΚΤΑΡΙΟ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟ,  ΑΝΝΑ ΔΗΜΟΥ, ΕΛΕΝΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ,   ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΑΜΠΟ, ΜΑΝΟΛΗ ΧΡΥΣΑΝΘΟΥ, ΤΕΛΛΟΣ ΦΙΛΗΣ και PSYCHE
Αναλυτικά : 
 
1 με 2 : «MΟΛΙΣ ΞΥΠΝΗΣΑ» . Ο ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ, η ψυχή του MUZINE, του πιο όμορφου και καλαίσθητου μουσικού περιοδικού που βγήκε ποτέ στη χώρα μας, ανοίγει τα μάτια του κι ανοίγει την μέρα μας με μουσικές πανέμορφες, χωρίς πολλά λόγια, με πολλά δώρα κάθε λογής και πολύ γενναιοδωρία. Μουσική και καλή καρδιά. 
 
2 με 4 :  Τι γίνεται όταν τα πιράνχας δεν μπορούν να «πετάξουν»; Αναλαμβάνει το ρόλο του πιλότου η Άννα Δήμου και σας παρουσιάζει ένα Freaking 80’s Show. Μουσικές που έχετε συνηθίσει να ακούτε το Κυριακάτικο μεσημέρι και ένα extra 3-track show αφιέρωμα στη δεύτερη πιο “special” ώρα της ημέρας…
 
4 με 6 : «Out of the Blue» / ΕΛΕΝΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ. Μια εκπομπή που ταξιδεύει στην κόσμοκαι μας προτρέπει : για τη γυναίκα στοίχημα  ποτέ σου να μη βάνεις. Γιατί στις δέκα τις οκτώ, στα σίγουρα το χάνεις. Και επειδή όπως λέει και μια σοφή λαϊκή παροιμία, η σιωπή είναι το μόνο χρυσό πράγμα που απεχθάνονται οι γυναίκες παραδινόμαστε σε εκκωφαντική μουσική για χατήρι όλων των γυναικών της πλάσης.

6 με 8 : «BRAINESSANCE » Αναζητούμε περισσότερη αρμονία, τη σκιά και λίγο νερό να ξεδιψάσει η ψυχή μας, να δροσιστούν τα χείλη μας, να γίνει ο ήλιος φιλικό χάδι και η στρογγυλεμένη της μέρας σιγαλιά, μια τελεία στη μουσική του απείρου. Ενδιάμεσα εσείς κι εμείς κι ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΑΜΠΟΣ. 
 
8 με 10 : «A FISTFULL OF VINYLS». Ο Μανόλης Χρυσάνθου που επιλέγει γνωστές, λιγότερο γνωστές και άγνωστες ακόμα και στον ίδιο μελωδίες, εξορκίζοντας τους φόβους της εβδομάδας που καταφτάνει. Συνδέει τα ασύνδετα και συντονίζεται με τα Κυριακάτικα mood swings με την βοήθεια των ήχων
της pop, soul, electro, rock και ότι άλλο μας είναι απαραίτητο… 
 
10 με 12:  Salonique Uber Realism την ωρα που ολοι θα ξερουμε νικητες και εξαφανισμένους, ο Τελλος Φίλης αρχιζει τις ερωτησεις και Τέλος δεν έχει. Επιμενει να θετει ερωτήσεις σε εναν κοσμο που δεν ακουει πια, μετα την επικη σημερινη ποδηλατοπορεια και ακριβως μια ημερα απο την 15Μ που προσκαιρα ξυπνησε καποιους στην Ελλαδα , πριν ξαναβυθιστουν στον υπνο της μονιμοτητας.

12 με 2 : «Sell Your Soul to Psyche» . Η οικοδέσποινα Psyche ανοίγει το μουσικό της κουτί κάθε Κυριακή τα μεσάνυχτα, και παρουσιάζει μια εκπομπή γεμάτη γλυκόπικρες μουσικές. Ταξίδι στο χρόνο και τον κόσμο, ή απλώς δυο ώρες με στόχο να ικανοποιήσουν, όσο το δυνατόν, τα υποδεκτικά όργανα της ακοής σας.
 
Αν δεν μπορείτε να μας δείτε
Ακούστε μας
Αν δεν μπορείτε να μας ακούσετε
Φανταστείτε μας

Reply