πέρα τα σύννεφα σκορπάνε και μεγαλώνει ο ουρανός

Clipart Radio

[fblike]
 

 
 
Άγιε μας Σίντνεϊ Πόλακ,
Υπάρχουν ακόμη αστέρια που φωτίζουν μια τέτοια
βαρετή μέρα αργίας… ή μήπως όχι;
CLIPART RADIO : ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
πέρα τα σύννεφα σκορπάνε
και μεγαλώνει ο ουρανός.
άσε τον κόσμο στη χαρά του
κι έλα, ψυχή μου, να σου πω,
σαν τραγουδάκι χαρωπό
Το μενού σήμερα, έχει τα εξής πιάτα ημέρας : ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ,
ΜΑΡΙΑ ΤΣΙΡΑΚΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΟΡΛΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΛΗΣ & ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΤΑΓΚΑΣ.
ΑΝαλυΤικΑ :
4 με 6 : Joyriders / Γιάννα Παναγιωτοπούλου. Joy(-)riders: Joyriders με ή χωρίς παύλα η επίλογη δική σας . Με παύλα είστε γητευτές της χαράς . Αν αφήσουμε απ’ έξω αυτή τη μικρή γραμμούλα που σχίζει τη λέξη μας στα δύο έχουμε περάσει τα όρια της νομιμότητας και βαδίζουμε στην ανομία .Μια ανομία κλοπής . Κλέβετε οχήματα που σας πηγαίνουν όπου τραβάει η καρδιά σας. Ίσως τελικά όχι και τόσο αντίθετες οι δύο λέξεις μας το ίδιο και οι μουσικές μας.
6 με 8 : «ΑΠΟ ΘΕΣΗ… ΚΑΝΑΠΕ» / ΜΑΡΙΑ ΤΣΙΡΑΚΟΥ. Στην εποχή που όλοι μιλάμε ΑΠΟ ΘΕΣΗ… ΚΑΝΑΠΕ, ακούμε τις μουσικές μας ΑΠΟ ΘΕΣΗ… ΚΑΝΑΠΕ, ονειρευόμαστε-όσοι ακόμα μπορούμε- ΑΠΟ ΘΕΣΗ… ΚΑΝΑΠΕ, εξ/Αντλούμε τις αισθήσεις ΑΠΟ ΘΕΣΗ… ΚΑΝΑΠΕ.
8 με 10 : «Sunday Freakshow». Ο Δημήτρης Όρλης που επιλέγει γνωστές, λιγότερο γνωστές και άγνωστες ακόμα και στον ίδιο μελωδίες, εξορκίζοντας τους φόβους της εβδομάδας που καταφτάνει. Συνδέει τα ασύνδετα και συντονίζεται με τα Κυριακάτικα mood swings με την βοήθεια των ήχων της pop, soul, electro, rock και ότι άλλο μας είναι απαραίτητο…
10 με 12: «Τσίου Νιάου Τσουκουμπίου» / ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΛΗΣ. Μια βόλτα στα προάστεια του mainstream, με ένδυμα περιπάτου και χαλαρή διάθεση. Τεντώστε τα αυτιά σας, τεντώστε το μυαλό σας, τεντώστε τις αισθήσεις σας..
12 με 2 : «baroque fever» / ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΤΑΓΚΑΣ. Εκπομπή  πολλών βαθμών κελσίου, μπαροκικών μα και αλκοολικών βαθμών ελευθερίας• αναζήτηση της μουσικής ευτυχίας, της εκστατικότητας του πνεύματος και μη, του διονυσιακού και του απολλωνίου. Όπερ αξημέρωτος ήχος για αξημέρωτες ανάγκες. Μες στη βραδύγλωσση βροχή, σαν πρόθεση ναυαγισμένη κάτι μακρύ να διηγηθεί, γεμάτη ένταση και νοσταλγία, που θα έλεγε και ο ποιητής.
Αν δεν μπορείτε να μας δείτε
Ακούστε μας
Αν δεν μπορείτε να μας ακούσετε
Φανταστείτε μας
 
Artwork : *Barnum60
 
 

Reply