παράτολμα ελπίζω στην ανάσταση της αθωότητας

Clipart Radio

[fblike]
Maxwell Snow 1

Άγιε μας Λεονάρντο Ντα Βίντσι,
Υπάρχουν και χειρότερα… ή μήπως όχι;
CLIPART RADIO : ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΤΡΙΤΗΣ
[μέσα μου για τα καλά
ρίζωσε η πίστη
πως δεν υπάρχει γιατρειά
για τους καταραμένους
αν κι ακόμα
παράτολμα ελπίζω
στην ανάσταση της αθωότητας]
Το μενού ΣΗΜΕΡΑ, έχει τα εξής πιάτα ημέρας : ΒΙΚΤΩΡΑ ΤΣΙΛΩΝΗ, ΚΩΣΤΑ ΠΟΤΑΚΙΔΗ, ΤΕΛΛΟ ΦΙΛΗ & ΜΙΧΑΛΗ ΤΡΑΝΟΥΔΑΚΗ
Αναλυτικά :
6 με 8: «Aπόγευμα στο Τίφφανυς» . Η έξοχη παρέα του περιοδικού Intellectum συγκεντρώνεται στην βεράντα μας. Ο Βίκτωρ Τσιλώνης, σε μια εκπομπή γεμάτη λέξεις και μουσικές που επεκτείνονται σε όλα όσα θα μπορούσαν να συζητηθούν στη διάρκεια ενός φανταστικού απογευματινού καφέ στο Τίφφανυς.
8 με 10 : «ΕΚΤΟΣ ΟΡΙΩΝ ραδιοφώνου» με τον Κωνσταντίνο Ποτακίδη. Εδώ η μουσική ποτέ δεν θα είναι η ίδια. Εδώ το ταξίδι δεν έχει προορισμό, ούτε ακολουθούμε συγκεκριμένη πορεία. Το GPS μας χάλασε.. .Κάθε Τρίτη βράδυ γινόμαστε ένα μεγάλο μπουλούκι και ξεκινάμε αλητεύοντας απ’ τα στενά της Σαλονίκης, κι όπου μας βγάλει ο βαρδάρης.
10 με 12: «SALONIQUE UBER REALISM» με τον Μαρκήσιο ΤΕΛΛΟ ΦΙΛΗ. Ο αέναος ποιητής και δημοφιλόσοφος και παναποψιακός, παλιατζής ιδεών και δημιουργός της Ξακουστής Τετράδος του Λευκού Πύργου, συνοψίζει σε έναν μαραθώνιο λέξεων, σκέψων, μουσικών και τραγουδιών την αδυναμία αντίδρασης των ημερών, την γενικευμένη παραίτηση και την παρατεταμένη αθλιότητα και σας εξωθεί πέρα από τα όρια της εξωστρέφειας, της αντίστασης, της ταπεινότητας και της αγάπης.
12 με 2: «025» / ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΡΑΝΟΥΔΑΚΗΣ… Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες και στους καυγάδες. Με το θέρος και τη ζέστη να μας αποχαιρετούν και τις τιμές του πετρελαίου να απογειώνονται, έχουμε ανάγκη να βρούμε εναλλακτικές λύσεις θερμότητας. Να μια αιτία, να ανάψουν για τα καλά τα αίματα… Ετοιμαστείτε για καύσωνα… εις τον οικείον Υπολογιστήν.
Αν δεν μπορείτε να μας δείτε
Ακούστε μας
Αν δεν μπορείτε να μας ακούσετε
Φανταστείτε μας
Artwork: Maxwell Snow

Reply