ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΕ ΜΑΣΚΕΣ ΑΚΟΜΑ

Clipart Radio


CLIPART RADIO : ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΑΣ
Τo μενού σήμερα, έχει τα εξής πιάτα ημέρας : ΝΕΚΤΑΡΙΟ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟ, ΒΑΚΧΙΚΟΝ, ΤΑΣΟ ΡΗΤΟ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΠΟΤΑΚΙΔΗ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΥΡΤΣΗ, ΡΟΥΜΠΙΝΗ ΝΑΤΣΗ & ΑΝΤΩΝΗ ΜΠΟΣΚΟΙΤΗ

Αναλυτικά :
3 με 4 : «MΟΛΙΣ ΞΥΠΝΗΣΑ» . Ο ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ, η ψυχή του MUZINE, του πιο όμορφου και καλαίσθητου μουσικού περιοδικού που βγήκε ποτέ στη χώρα μας, ανοίγει τα μάτια του κι ανοίγει την μέρα μας με μουσικές πανέμορφες, χωρίς πολλά λόγια, με πολλά δώρα κάθε λογής και πολύ γενναιοδωρία. Μουσική και καλή καρδιά.
4 με 6 : «Τα Κουρέλια Τραγουδάνε Ακόμα» νέα εκπομπή. O Μουσικός Προπαγανδιστής Τάσος Ρήτοςμε την εκπομπή του Τα Κουρέλια Τραγουδάνε Ακόμα, παίζει μουσικές, απαγγέλει ποίηση και μεταδίδει όλα τα βακχικά νέα. Θα ακουστούν τραγούδια από το νέο δίσκο των Walkabouts με τίτλο “Travels in the Dustland”. Θα χορέψουμε με τους ρυθμούς του “El Camino” των Black Keys και θα διαβάσουμε ποίηση με μουσικό backround τους Woven Hand και το δίσκο “Black of the Ink”. Επίσης θα διαβαστούν αποφθέγματα από ανθρώπους της Ιστορίας του κόσμου και παράλληλα 10 ποιητές συστήνονται με ανέκδοτα ποιήματά τους.6 με 8 : ΕΚΤΟΣ ΟΡΙΩΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ. Βγαίνουμε και σήμερα εκτός ορίων ραδιόφωνου με ήχους Rock του πρόσφατου παρελθόντος , κι αναπολώντας τις καλές μέρες που πέρασαν ανεπίστρεπτη. Οπλιστείτε με διάθεση και κοπιάστε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα , να παλέψουμε τη μιζέρια που προσπαθούν να μας επιβάλουν οι ¨κακοί¨. Ελατέ μαζί μας  με τον Κώστα Ποτακίδη.
8 με10 : Aκούστε κι απολαύστε την εκπομπή «MUSICAL COMMUNION» που παρουσιάζει ο Constantine Kyrtsis από το Λονδίνο με απογειωτικές μουσικές που διαλέγει για εμάς πριν από εμάς και πολύ μετά από εμάς, για όλους εμάς… Σαν να πίνετε το ποτό σας στο Πικαντίλι Σίρκους, ένα πράγμα
10 με 12: «Stage-diving in Space» / ΡΟΥΜΠΙΝΗ ΝΑΤΣΗ.  »Πολύ στεναχωρήθηκα που δεν σε πρόλαβα στη συναυλία τις προάλλες, είχα ετοιμάσει ολόκληρη παράσταση. Εννοώ αυτή που θα έδινα στον κόσμο «στεναχωρημένος» που σε χτυπησε το ρεύμα από τα γυμνά καλώδια των μηχανημάτων οταν «έτυχε» να σκοντάψεις πάνω τους. Δεν πειράζει όμως, «ατυχήματα» συμβαίνουν συνέχεια. Μπορει καποιο μελλοντικο Stage-dive, να ειναι Stage-push…» Σπύρος Α.

12 με 2 : «ΑΣΜΑΤΑ και ΜΙΑΣΜΑΤΑ» / ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΠΟΣΚΟΙΤΗΣ. Καινούργια εκπομπή, ολόφρεσκη παρουσία αναμέσα μας. Ο Αντώνης Μποσκοϊτης Λάτρης του στερητικού άλφα, παραμένει άγαμος, άφραγκος, άναρχος κι ανέμελος, προσπαθώντας να εναρμονιστεί όσο γίνεται περισσότερο με την αταξία του σύμπαντος. Φανταστείτε τι είδους ιστορίες έχει να μας διηγηθεί και πόσες εμπειρίες να μοιραστεί μαζί μας. Τεντώστε τα αυτιά σας, τεντώστε το μυαλό σας, τεντώστε τις αισθήσεις σας.
Αν δεν μπορείτε να μας δείτε 
Ακούστε μας 
Αν δεν μπορείτε να μας ακούσετε 
Φανταστείτε μας

Reply