πληγή αυτό το φεγγάρι μια τρισύλλαβη ανταρσία

Clipart Radio

tumblr_o76cb9FOkM1uauof6o1_540
 
 
 
 
Άγιε μας Ερρίκε Ίψεν,
υπάρχει τίποτα χειρότερο
να αντικρύσουν τα ματάκια μας … ή μήπως όχι;
CLIPART RADIO – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΥΤΕΡΑΣ
 
[πληγή αυτό το φεγγάρι μια τρισύλλαβη ανταρσία
κίτρινο σαν μια σελίδα βιβλίου
που δεν θα διαβαστεί ποτέ μας τρυπάει το μυαλό
και μας θυμίζει διαρκώς όσα θέλουμε να ξεχάσουμε]
 
Το μενού σήμερα, έχει τα εξής πιάτα ημέρας ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΝΤΑΦΙ, ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΟΜΠΑΡΑΚ, ΘΑΝΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑ και ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΤΑΚΙΔΗΣ (ναι, ναι, όλοι οι καλοί χωράνε στην ίδια βάρκα, καμμιά φορά και οι κακοί). Επι του πιο αναλυτικά:
8.00 – 10.00 «Ανέβαλε την Αναβολή σου» / Αναστασία Ντάφι & Γεωργία Μομπάρακ. Ξέχασαν, ανέβαλαν, το άφησαν για αύριο, το κάνουν τώρα, πέντε λεπτά θα πάρει μωρέ, τώρα νύχτωσε, θα το κάνουν αύριο,τώρα πείνασα, τώρα δεν είμαι σε φάση. Δεν προλαβαίνω μάνα μου ,έχω όλον αυτόν το χρόνο και όλο λειψός μου μένει. Θα σας πούμε ιστορίες από ανθρώπους της φυλής μας, απο αυτούς χορευουν γύρω απο σβησμένες φωτιες – να,τώρα σε λίγο θα φέρουν προσανάμματα.
10.00 – 12.00 «MIDNIGHT AIR» / Θάνος Τριάντα. Μαγική μουσική ή μουσική για μαγικούς ακροατές, μια σκοτεινή περιήγηση σε όμορφα τοπία με πανέμορφη θέα σαν την πιο ωραία ταινία που δεν είδαμε ακόμα, σαν τον πιο μεγάλοέρωτα που δεν ζήσαμε ακόμα.……
12.00 – 2.00 ΩΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ / Κώστας Ποτακίδης. Με Θέα τον Λευκό Πύργο αποχαιρετούμε όσα μας έχουν σπάσει τα νεύρα και να τα εξορκίσουμε με μουσικές και ευχές. Γιατί η αγάπη μας τρέφεται από την αγάπη.
 
Αν δεν μπορείτε να μας δείτε
Ακούστε μας
Αν δεν μπορείτε να μας ακούσετε
Φανταστείτε μας
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Reply