Ποιός είναι ο τρίτος που περπατεί πάντα στο πλάι σου;

Clipart Radio

[fblike]

Άγιε μας Τόμας Στερνς Έλιοτ, 
υπάρχει τίποτα χειρότερο να αντικρύσουν τα ματάκια μας … ή μήπως όχι;
CLIPART RADIO : ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΥΤΕΡΑΣ
“Κι από τον ίσκιο σου το πρωί που δρασκελάει ξοπίσω σου
 Κι από τον ίσκιο σου το βράδυ που ορθώνεται να σ’ ανταμώσει
 Μέσα σε μια φουχτιά σκόνη θα σου δείξω το φόβο.”  *
Το μενού σήμερα, έχει τα εξής πιάτα ημέρας : ΕΛΕΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ, ΜΑΡΙΟΣ ΜΑΖΑΡΗΣ, ΤΕΛΛΟ ΦΙΛΗ, ΜΑΡΙΑΛΕΝΑ ΑΤΣΚΑ (ναι, ναι, όλοι οι καλοί χωράνε, καμμιά φορά και οι κακοί).Αναλυτικά 
6 – 8 : «Darling». Η Έλενα Τριαντάφυλλου έχει μόνο γλυκές κουβέντες και τρυφερές μουσικές για τολμηρούς, για γενναίους, για όμορφους και μοιραίους, για ανθρώπους με ανοικτή καρδιά, με ανοικτό μυαλό, με ανοικτά αυτάκια και μπόλικη αυτάρκεια..
8-10 : «SURE ABOUT NOW» / MAΡΙΟΣ ΜΑΖΑΡΗΣ. Μια εκπομπή πολύ σίγουρη για τον εαυτό της, τις μουσικές της επιλογές, αλλά καθόλου σίγουρη για τον μέλλον αυτού του κόσμου και την ακριβή ημερομηνία της επερχόμενης καταστροφής..!
10 με 12:  [LATE NIGHT PODCAST] / ΤΕΛΛΟΣ ΦΙΛΗΣ. Το soundtrack μιάς άεννάης  μελαγχολίας, μιας ευγενικής υποχώρησης και συντριβής. Μέχρι να ξεπροβάλει η καινούργια μέρα, ένας καταιγισμός ονειρικών ήχων, ένα essential mix, όπου o Tέλλος Φίλης διαλέγει και μιξάρει  μουσικές που αγαπά και μισεί και εμείς σας την προσφέρουμε με όλες μας τις ευχές να έχετε ένα απολαυστικό ήρεμο ξημέρωμα, διαφορετικό απ΄όλα τα άλλα.
12 με 2: «After Midnight», an a.m. Rock journey.  Mια ραδιοφωνική εκπομπή παρέα  με την Μαριαλένα Άτσκα! Για μια δίωρη μελωδική νυχτερινή απόδραση στον ατίθασο κόσμο της rock μουσικής συντονιστείτε μαζί μας κάθε Δευτέρα 12 me 2 π.μ.
 

*Απόσπασμα από την Έρημη Χώρα του Τ.Σ. Έλιοτ

Reply