ΣΑΒΒΑΤΟΠΕΡΠΑΤΗΜΕΝΟΙ

Clipart Radio

 

Το μενού σήμερα, έχει τα εξής πιάτα ημέρας :

2 με 4 :   «A FISTFULL OF VINYLS». Ο  Μανόλης Χρυσάνθου και η Στέλλα Νούτσου αναλαμβάνουν να καταπραΰνουν το πιο διφορούμενο δίωρο της ημέρας. Υπό τους ήχους μελωδιών που ημερεύουν ψυχή και σώμα η Στέλλα κι ο Μανόλης διαφωνούν και τελικά κατασταλάζουν στο μουσικό soundtrack που θα μας κάνει να νοσταλγήσουμε, να φανταστούμε, να ταξιδέψουμε, να αγαπήσουμε και να αισθανθούμε για μια φορά ακόμα υπέροχοι θνητοί.
4 με 6 « Ο ΠΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΑΙΦΕΛ» του αεικίνητου Bill Hunchback σε απογευματινούς περιπάτους, με  πρωινούς προβληματισμούς και νυχτερινές απορίες και φιλοδοξεί να μετατρέψει το νωχελικό σας απόγευμα σε μια ανήσυχη ενασχόληση και να σας κάνει να νιώσετε λίγο ηλεκτρισμό εν μέσω φθινοπώρου.
6 με 8 :  «Three Legged Dog» / ΠΑΝΟΣ ΤΡΑΓΟΣ. Ένα ταξίδι με συνοδούς εφιάλτες, μελαγχολία, παράνοια και νοσταλγία. Το πρώτο ηχητικό ταξίδι που προσφέρεται για ψυχανάλυση, αυτοκριτική και ενδοσκόπηση….
8 με 10:  «Οn The Road» Γυρίζουμε τον κόσμο ακολουθώντας με ένα ποδήλατο. Και κάνουμε στάσεις σε όμορφα τοπία με πανέμορφη θέα και υπέροχες μουσικές για υπόκρουση σαν την πιο ωραία ταινία που δεν είδαμε ακόμα, σαν τον πιο μεγάλο έρωτα που δεν ζήσαμε ακόμα. Συντονιστείτε για ένα αλλιώτικο “On The Road” με τον ήρωα μας μαραθωνοδρόμο  Κώστα Χουβαρδά.
10 με 12: «Εκτός Ορίων» / ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΤΑΚΙΔΗΣ.  Είσαι νέος , γεροδεμένος , ωραίος , με καλλιτεχνικό ταλέντο, πάθος για δημιουργία και όρεξη για τη ζωή ? Τώρα είναι η ευκαιρία σου . Η ευκαιρία που ζητούσες όλα αυτά τα χρόνια . Έλα στα σώματα ασφάλειας του πολίτη . Γίνε κι εσύ το επόμενο αγόρι των ΜΑΤ . Μια δουλεία με κύρος , επιφάνια , καταξίωση , πλούσιες οικονομικές απολαβές μα προπαντός ελευθερία βούλησης και σκέψης . Η μοναδική εργασία με παρόν και μέλλον στην Ελλάδα. Και σε λίγο καιρό και η μοναδική γενικότερα. Αν παλι δε σου αρέσει, η μοναδική λύση είναι να την κάνεις μετανάστης . Θα μου πεις που? ¨ Ακου την εκπομπή ΕΚΤΟΣ ΟΡΙΩΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ με τον Κώστα Ποτακίδης στον clipartradio για να λάβεις οδηγίες προς ναυτιλλόμενους . Μια εκπομπή για τις ανησυχίες σου , για την επαγγελματική σου αποκατάσταση…
12 με 2:   « F(reaking)_Rock Show!!!» Μεσάνυχτα: Η στιγμή από τη μία μέρα στην άλλη, η ώρα που ξυπνάνε τα ξωτικά, τα αερικά, τα φαντάσματα…  Με αφορμή το ρολόι που χτυπάει δώδεκα ακριβώς τα μεσάνυχτα στο παραμύθι, η Άννα Δήμου ανάβει τα κεριά της και συνωμοτεί με το σκοτεινό τμήμα του μυαλού, ταξιδεύοντας χωρίς αποσκευές σε στιγμές που πέθαναν παλιά, σε στιγμές που δεν έχουν γεννηθεί ακόμα… Με καλπάζουσες Metal μελωδίες επισκέπτεται πέτρινα κάστρα και μυστηριώδη δάση, συναντά την Κυρά της Λίμνης και με το Μέρλιν στο πλευρό της διώχνει τα πέπλα ομίχλης που κρύβουν τη νήσο Άβαλον. Για δύο ώρες (24:00 – 02.00 π.μ.) η μουσική γίνεται λέξεις, οι λέξεις γίνονται εικόνες. Κλείνουμε τα μάτια και ζούμε τη ζωή στο όνειρο…
Αν δεν μπορείτε να μας δείτε
Ακούστε μας

Αν δεν μπορείτε να μας ακούσετε
Φανταστείτε μας

 

Reply