ΣΑΒΒΑΤΟ ΓΕΜΑΤΟ ΗΔΥΠΑΘΕΙΑ

Clipart Radio


CLIPART RADIO : ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
Το μενού σήμερα, έχει τα εξής πιάτα ημέρας :  ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΙΧΑΛΗ ΤΡΑΝΟΥΔΑΚΗ, ΒΑΡΩΝΟ ΟΡΣΟΝ, ΣΠΥΡΟ ΑΥΓΕΡΙΝΟ, ΑΝΤΩΝΗ ΜΠΟΣΚΟΙΤΗ, Peter NukaSleep Glass και ΑΝΝΑ ΔΗΜΟΥ
Αναλυτικά :
1με 2 : «MΟΛΙΣ ΞΥΠΝΗΣΑ» . Ο ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ, η ψυχή του MUZINE, του πιο όμορφου και καλαίσθητου μουσικού περιοδικού που βγήκε ποτέ στη χώρα μας, ανοίγει τα μάτια του κι ανοίγει την μέρα μας με μουσικές πανέμορφες, χωρίς πολλά λόγια, με πολλά δώρα κάθε λογής και πολύ γενναιοδωρία. Μουσική και καλή καρδιά.
2 με 4 : «025» / ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΡΑΝΟΥΔΑΚΗΣ …η τελευταία λέξη δεν έχει ειπωθεί…ναι ρε συ απ’ όλα θα ‘χω στην εκπομπή και μουσικές και φώτα κι εκπλήξεις και ξίδια και ξηροκάρπια και μπινελικάκια και καναπεδάκια τριθέσια που θα γίνονται και κρεβάτια χαχαχα ε μ’ εσένα πού ‘μπλεξα τι περίμενες χαχαχα ναι έχω τα κέφια μου γιατί αγαπάω τους φίλους μου και μου φαίνεται ότι κι αυτοί μ’ αγαπάνε τι άλλο θέλω ρε απ’ αυτή τη ζωή την άσε τώρα να μην την πω τι άλλο θέλω?
4 με 6 «ΣΤΑ ΚΡΥΑ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΟΥ»,  ο θηριοδαμαστής και θηριώδης (εις τους τρόπους και συμπεριφορά) ΒΑΡΟΝΟΣ ΟΡΣΟΝ σε σύνδεση με το υπερπέραν και το πύρ το εξώτερον. Έρχεται η χειρότερη εκπομπή όλων των εποχών από την ανακάλυψη του ραδιοφώνου μέχρι και σήμερα, με περγαμηνές αθλιότητας, φαυλότητας και ξιπασμού. Μια ευκαιρία να ανακαλύψετε ότι και τα «χειρότερα» ζουν και βασιλεύουν στις μέρες μας κι ότι τα φυλακτά, οι προσευχές και οι βασκανίες είναι μάλλον άχρηστες μπροστά στον ανείπωτο τρόμο του έξω από εδώ..

6 με 8: The Way”/ ΣΠΥΡΟΣ ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ.  Μουσικές που γίνατε χρώματα και κάνατε τ’ αυτιά μας, μάτια της ψυχής μας. Το μυαλό μας πανί του σινεμά που παίζει επάνω του η ζωή του καθενός μας, με έναν πάντα θεατή. Άλλοτε κωμωδία, άλλοτε περιπέτεια, άλλοτε δράμα κι άλλοτε θρίλερ. Εδώ δεν ακούμε απλά μουσική… Την ζούμε και την αναπνέουμε. Σχεδόν την αγγίζουμε. Ναι…; Ναι..!

8 με 10:  «ΑΣΜΑΤΑ και ΜΙΑΣΜΑΤΑ» / ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΠΟΣΚΟΙΤΗΣ.  Ο Αντώνης λάτρης του στερητικού άλφα, παραμένει άγαμος, άφραγκος, άναρχος κι ανέμελος, προσπαθώντας να εναρμονιστεί όσο γίνεται περισσότερο με την αταξία του σύμπαντος. Φανταστείτε τι είδους ιστορίες έχει να μας διηγηθεί και πόσες εμπειρίες να μοιραστεί μαζί μας. Τεντώστε τα αυτιά σας, τεντώστε το μυαλό σας, τεντώστε τις αισθήσεις σας.  Από αυτό το Σάββατο και κάθε Σάββατο, τα Άσματα και Μιάσματα ξεκινούν  έναν κύκλο ζωντανών συνεντεύξεων με καλλιτέχνες από τους χώρους της μουσικής, της ποίησης, του θεάτρου και του κινηματογράφου. Ήδη έχουν δρομολογηθεί συνεντεύξεις με τον Νίκο Ξυδάκη, τη Σαβίνα Γιαννάτου, την Κατερίνα Στανίση, τον Ηλία Λιούγκο κ.α., ωστόσο ποδαρικό θα μας κάνει η τραγουδοποιός Δανάη Παναγιωτοπούλου. Η Παναγιωτοπούλου που μοιάζει να έπιασε το νήμα από κει που το άφησαν η Αρλέτα και η Αφροδίτη Μάνου, που έχει στο ενεργητικό της δύο προσωπικούς δίσκους και ένα μουσικο-εικαστικό διαδικτυακό project και που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των κοινωνικών κινημάτων τα τελευταία χρόνια. Συντονιστείτε, λοιπόν

10 με 12: «Τhe Arcane» / Peter NukaSleep Glass. Καινούργια εκπομπή με σύνδεση κατευθείαν Φινλανδία που ασχολείται με την επικοινωνία μεταξύ των ακροατών, σημαντικά θέματα που συμβαίνουν παράλληλα στις ζωές μας αλλα και καλλιτεχνών, όχι πάντα των τόσο γνωστων, αλλα και μικρων διαμαντιών που πολλες φορές δεν γνωρίζει κανένας, είτε αναφορές σε μπάντες κι δισκογραφίες προτιμήσεων του κοινού άλλα και του σταθμου, σε λογικά πλαίσια ώστε να κρατείται γερός ο σκελετός της εκπομπής. Κύρια είδη μουσικής, Hard Rock, Dark Wave, Etherial, Classical, and even Bossa Nova…
12 με 2: « F(reaking)_Rock Show!!!» Μεσάνυχτα: Το F(reaking)_Rock Show έγινε 2 ετών… Γέννημα θρέμα Δυτικών Προαστίων ο ξανθός μακρυμάλλης (πλέον) μπόμπιρας φοράει τα μαύρα πατίνια του και τρέχει ανάμεσα στα γεμίσματα των μπασογραμμών, ανακατεύεται με τα αγριεμένα riffs και όταν έχει νεύρα χτυπάει δυνατά το διπέταλο. Μαθαίνει να τραγουδάει τόσο με brutal όσο και με clear vocals και ονειρεύεται ήδη ένα κόσμο όπου η metal μουσική δεν θα είναι μόνο για τους λίγους και εκλεκτούς. Σας προσκαλεί σήμερα τα μεσάνυχτα στο γενέθλιο πάρτυ του που θα διαρκέσει (τουλάχιστον) μέχρι τις 2.00 π.μ.. Στο ρόλο της περίφανης μητέρας η Άννα Δήμου.

Αν δεν μπορείτε να μας δείτε
Ακούστε μας
Αν δεν μπορείτε να μας ακούσετε
Φανταστείτε μας

Reply