ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΝΔΟΣΚΟΠΗΣΗΣ

Clipart Radio


CLIPART RADIO : ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΑΣ
Το μενού σήμερα, έχει τα εξής πιάτα ημέρας : ΝΕΚΤΑΡΙΟ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟ,  BILL HUNCHBACK, ΠΑΝΟ ΤΡΑΓΟ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΕΒΕΝΤΗ, ΜΑΝΟΛΗ ΣΧΡΥΣΑΝΘΟΥ, ΣΤΕΛΛΑ ΝΟΥΤΣΟΥ, ΣΠΥΡΟ ΑΥΓΕΡΙΝΟ και ΑΝΝΑ ΔΗΜΟΥ
Αναλυτικά :
1 με 2: «MΟΛΙΣ ΞΥΠΝΗΣΑ» . Ο ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ, η ψυχή του MUZINE, του πιο όμορφου και καλαίσθητου μουσικού περιοδικού που βγήκε ποτέ στη χώρα μας, ανοίγει τα μάτια του κι ανοίγει την μέρα μας με μουσικές πανέμορφες, χωρίς πολλά λόγια, με πολλά δώρα κάθε λογής και πολύ γενναιοδωρία. Μουσική και καλή καρδιά.
2 με 4 « Ο ΠΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΑΙΦΕΛ» του αεικίνητου Bill Hunchback σε απογευματινούς περιπάτους, με  πρωινούς προβληματισμούς και νυχτερινές απορίες και φιλοδοξεί να μετατρέψει το νωχελικό σας απόγευμα σε μια ανήσυχη ενασχόληση και να σας κάνει να νιώσετε λίγο ηλεκτρισμό εν μέσω φθινοπώρου.
4 με 6 :  «Three Legged Dog» / ΠΑΝΟΣ ΤΡΑΓΟΣ. Ένα ταξίδι με συνοδούς εφιάλτες, μελαγχολία, παράνοια και νοσταλγία. Το πρώτο ηχητικό ταξίδι που προσφέρεται για ψυχανάλυση, αυτοκριτική και ενδοσκόπηση….
6 με 8:  «Μυστήριαι αι βουλαί »  νέα εκπομπή του μυστήριου συνεργάτη μας ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΕΒΕΝΤΗ, σε μια υπερκόσμια πτήση με μουσικές να εξάψουν το ενδιαφέρον σας και να κάνουν το απόγευμά σχεδόν “καλοκαιρινό”. ΟΛΟΖΩΝΤΑΝΟΣ κι ΟΛΟΦΡΕΣΚΟΣ ήχος.
8 με 10:  «For A Few Vinlys More». Ο  Μανόλης Χρυσάνθου και η Στέλλα Νούτσου αναλαμβάνουν να καταπραΰνουν το πιο διφορούμενο δίωρο της ημέρας. Υπό τους ήχους μελωδιών που ημερεύουν ψυχή και σώμα η Στέλλα κι ο Μανόλης διαφωνούν και τελικά κατασταλάζουν στο μουσικό soundtrack που θα μας κάνει να νοσταλγήσουμε, να φανταστούμε, να ταξιδέψουμε, να αγαπήσουμε και να αισθανθούμε για μια φορά ακόμα υπέροχοι θνητοί.
10 με 12:  Το “The Way” είναι ένα αλητάκι που γυρνάει στους δρόμους της ψυχής. Κυκλοφορεί ελεύθερο και μιλάει όταν το έχει ανάγκη, όσο θέλει και όταν το θέλει. Αφουγκράζεται, παρατηρεί, μυρίζει, μαθαίνει και θυμάται. Πικραμένη συγκατάθεση δεν έχω πια διάθεση για κρόταλα και φθόγγους στ’ αυτιά μου. Αναγεννήσεως καιρός φυσάει λαύρα διαρκώς γητεύει κι αρπάζει την μιλιά μου. Αναδυόμενες κυρές από τους πίδακες του χτες στερνό μου γνέφουνε αντίο. Πλέκουνε λάβαρα σκουτιά, δείχνουν της δόξας τα σκαλιά και τότε πιάνει φίλε μου ένα κρύο. Ολοκαινουργια εκπομπη με τον ΣΠΥΡΟ ΑΥΓΕΡΙΝΟ.
12 με 2:   « F(reaking)_Rock Show!!!» Μεσάνυχτα: Η στιγμή από τη μία μέρα στην άλλη, η ώρα που ξυπνάνε τα ξωτικά, τα αερικά, τα φαντάσματα…  Με αφορμή το ρολόι που χτυπάει δώδεκα ακριβώς τα μεσάνυχτα στο παραμύθι, η Άννα Δήμου ανάβει τα κεριά της και συνωμοτεί με το σκοτεινό τμήμα του μυαλού, ταξιδεύοντας χωρίς αποσκευές σε στιγμές που πέθαναν παλιά, σε στιγμές που δεν έχουν γεννηθεί ακόμα… Με καλπάζουσες Metal μελωδίες επισκέπτεται πέτρινα κάστρα και μυστηριώδη δάση, συναντά την Κυρά της Λίμνης και με το Μέρλιν στο πλευρό της διώχνει τα πέπλα ομίχλης που κρύβουν τη νήσο Άβαλον. Για δύο ώρες (24:00 – 02.00 π.μ.) η μουσική γίνεται λέξεις, οι λέξεις γίνονται εικόνες. Κλείνουμε τα μάτια και ζούμε τη ζωή στο όνειρο…
Αν δεν μπορείτε να μας δείτε
Ακούστε μας
Αν δεν μπορείτε να μας ακούσετε
Φανταστείτε μας

Reply