Σε πλουσιοπάροχα όνειρα Η καρδιά μας ζει ακόμα

Clipart Radio

[fblike]
 

 

 
Άγιε μας Πάμπλο Νερούδα, μεγάλη η χάρη σου,
τι άλλο θα αντικρίσουν τα ανοχύρωτα μάτια της ψυχής μας;
CLIPART RADIO : ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΚΥΡΙΑΚΗΣ
[Δίχως ρούχα κρεμασμένη
Από την ελπίδα ξέφλουδη
Σε πλουσιοπάροχα όνειρα
Η καρδιά μας ζει ακόμα.]
Το μενού σήμερα, έχει τα εξής πιάτα ημέρας : ΜΑΡΙΟΣ ΜΑΖΑΡΗΣ, ΑΝΝΑ ΔΗΜΟΥ, ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΛΗΣ, FOULI DAK, ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΤΑΓΚΑΣ (ναι, ναι, όλοι οι καλοί χωράνε, καμμιά φορά και οι κακοί).
Αναλυτικά:
 
6 με 8 : « Εγώ, εσύ κι η Κυριακή» /  Μάριος Μάζαρης κ Άννα Δήμου. Μία έκτακτη  ανασκόπιση της εβδομάδας που πέρασε και της εβδομάδας που δεν ήρθε ακόμα, με μουσική – μάλλον – εκκωφαντική. Παρελθόν και μέλλον για κάφε χρήση με τον απογευματινό καφέ στη δύση της μέρας και εν όψει της ανατολής της ζωή μας.
 
8 με 10:  «Τσίου Νιάου Τσουκουμπίου» / ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΛΗΣ. Μια βόλτα στα προάστεια του mainstream, με ένδυμα περιπάτου και χαλαρή διάθεση. Τεντώστε τα αυτιά σας, τεντώστε το μυαλό σας, τεντώστε τις αισθήσεις σας.
10 με 12 : «Hard to be a Citizen» / Fouli Dak. Με μουσικές χρωματιστές αλλά και ασπρόμαυρες,η εκπομπή αυτή, απευθύνεται σε γενναίους και τολμηρούς,στους λίγους που αλλάζουν τον κόσμο αλλά και σε κείνους που ακόμα ονειρεύονται. Ψάχνει αιτίες κι αφορμές και αρμενίζει στα βαθιά, χωρίς κανενός είδους σωσίβιο. Σε καμμία περίπτωση όμως, δεν παραλείπει να θυμίζει πόσο δύσκολο είναι να είσαι πολίτης του κόσμου τελικά.
12 με 2: «baroque fever» / ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΤΑΓΚΑΣ. Εκπομπή  πολλών βαθμών κελσίου, μπαροκικών μα και αλκοολικών βαθμών ελευθερίας• αναζήτηση της μουσικής ευτυχίας, της εκστατικότητας του πνεύματος και μη, του διονυσιακού και του απολλωνίου. Όπερ αξημέρωτος ήχος για αξημέρωτες ανάγκες. Μες στη βραδύγλωσση βροχή, σαν πρόθεση ναυαγισμένη κάτι μακρύ να διηγηθεί, γεμάτη ένταση και νοσταλγία, που θα έλεγε και ο ποιητής…
Αν δεν μπορείτε να μας δείτε
Ακούστε μας
Αν δεν μπορείτε να μας ακούσετε
Φανταστείτε μας
 
 
Artwork : Brooke Shaden
 
 


 
 
 
 
 

Reply