Σημαδεμένο, μουδιασμένο είναι το χέρι όταν το αποτραβώ

Clipart Radio

[fblike]
 

 
 

Άγιε  μας Άγγελε Σικελιανέ,
υπάρχει τίποτα χειρότερο… ή μήπως όχι;
CLIPART RADIO : ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TETAΡΤΗΣ
Σημαδεμένο, μουδιασμένο
είναι το χέρι όταν το αποτραβώ
πάνω απ’ τα χόρτα, ή τα χαλίκια
όταν με δύναμη ακουμπώ.
Το μενού σήμερα, έχει τα εξής πιάτα ημέρας : ΜΙΧΑΛΗ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ, ΕΛΕΝΗ ΤΣΕΚΟΥ,  ΕΛΕΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ, ΑΝΔΡΕΑ ΤΣΙΛΙΡΑ, ΣΠΥΡΟ ΧΗΡΑ,  ΤΕΛΛΟ ΦΙΛΗΣ, και ΒΑΡΩΝΟ ΟΡΣΟΝ (ναι, ναι, όλοι οι καλοί χωράνε, καμμιά φορά και οι κακοί).
Αναλυτικά :
 
6 με 7 : «NAMASTe» / Μιχάλης Πολυχρόνης. Είμαστε, δεν είμαστε, ωσεί παρόντες, σε μια καθημερινή ανασκόπιση της μέρας που δεν τέλειωσε και της νύχτας ποπυ δεν ήρθε, συντροφιά με μουσική που δεν γράφτηκε ακόμα. Μια μελλοντολογική εκπομπή στη μέση της μέρας και της ζωή μας.
 
7 με 8 : «Lobotomy» / Ελένη Τσέκου. Διαδικασία κατά την οποία ο ακροατής υπόκειται σε ιδιότροπες και ανορθόδοξες μουσικές με αποτέλεσμα την χρόνια εγκεφαλική σύγχυση και εξάρτηση από αυτές. Οι ακροατές μετά την εκπομπή γίνονται φυτά. Πολλοί από αυτούς παραμένουν σε ικανοποιητικό βαθμό ενεργοί, αλλά χάνουν το μεγαλύτερο μέρος της συναισθηματικής τους ζωής, αποτέλεσμα γνωστό και ως «λαβοτομή»..
 
8-9 : «Darling». Η Έλενα Τριαντάφυλλου έχει μόνο γλυκές κουβέντες και τρυφερές μουσικές για τολμηρούς, για γενναίους, για όμορφους και μοιραίους, για ανθρώπους με ανοικτή καρδιά, με ανοικτό μυαλό, με ανοικτά αυτάκια και μπόλικη αυτάρκεια.
 
9-10 : «ΕΦΗΜΕΡΑ» / ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΙΛΙΡΑΣ. Μια εκπομπή κολλημένη με την κοινή λογική και φανατισμένη με τους δημιουργικούς ανθρώπους. Θα σας μεταφέρει στη πίσω μεριά της κουρτίνας, στη σκοτεινή κλειδωμένη ντουλάπα, στο μουχλιασμένο υπόγειο και γενικώς σε μέρη που ποτέ δεν πήγατε ή δεν τολμήσατε να πάτε μόνοι σας.
 
10-11 : «Stranger In The Night» Μια περιπλάνηση στο κόσμο της Μαύρης Μουσικής…..Jazz, Soul, Blues, Funk, Rythm ‘n’ Blues, σε μονοπάτια καλά κρυμμένα που ΜΥΣΤΗΡΙΑΚΑ σας αποκαλύπτονται, ….. γιατί η Μουσική Είναι Μια. Μέσα από χιλιάδες βινύλια και CD στο ρόλο του οδηγού και εξερευνητή ο Σπύρος Χήρας.
 
11-12 : «ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΕΛΛΟΣ» / ΤΕΛΛΟΣ ΦΙΛΗΣ. με μουσική από το σύμπαν και το διάστημα. Γυμανιστικές επιδείξεις ελεύθερης κολύμβησης και επικίνδυνης διάσωσης, με κομμένη την ανάσα και χωρίς μάσκα οξυγόνου.
 
12 με 2 (περίπου για την ακρίβεια) : Η εκπομπή που κάνει : Να τρίζουν τα νεύρα όλων / Να τρίζουν τα περβάζια / Η εκπομπή που προκαλεί Βροχές, νεροποντές κι άλλες καταστροφές. «ΣΤΑ ΚΡΥΑ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΟΥ» και ο Βαρόνος Όρσον σε μια καταδικασμένη μάχη να μπει στον ίσιο δρόμο του Θεού και των ανθρώπων….
Ποιος είπε ότι τα τέρατα κατοικούν στις ντουλάπες;
Μερικές φορές ζούν ανάμεσά μας
 
Αν δεν μπορείτε να μας δείτε
Ακούστε μας
Αν δεν μπορείτε να μας ακούσετε
Φανταστείτε μας

artwork : metin demiralay

Reply