ΣΚΑΡΦΑΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΗΦΟΡΑ

Clipart Radio


 
Άγιε μου Σόιμπλε, θα πάρουμε επιτέλους τη δόση;
Υπάρχουν και χειρότερα… ή μήπως όχι;
CLIPART RADIO : ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΡΙΤΗΣ
ΣΚΑΡΦΑΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΗΦΟΡΑ
ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ
ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΘΩΝ ΜΑΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ
ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ, ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ
 Το μενού σήμερα, έχει τα εξής πιάτα ημέρας :ΜΙΧΑΛΗ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ, ΜΙΧΑΛΗ ΤΡΑΝΟΥΔΑΚΗ, ΚΩΣΤΑ ΠΟΤΑΚΙΔΗ, ΚΩΣΤΑ KOΥΛΗ, ΓΙΑΝΝΗ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗ & Lupus Impiorum 
Αναλυτικά :

3με 4: «NAMASTe» / Μιχάλης Πολυχρόνης. Είμαστε, δεν είμαστε, ωσεί παρόντες, σε μια καθημερινή ανασκόπιση της μέρας που δεν τέλειωσε και της νύχτας ποπυ δεν ήρθε, συντροφιά με μουσική που δεν γράφτηκε ακόμα. Μια μελλοντολογική εκπομπή στη μέση της μέρας και της ζωή μας. 4 με 6 : «ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ» / ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΡΑΝΟΥΔΑΚΗΣ … Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες και στους καυγάδες. Με το θέρος και τη ζέστη να μας αποχαιρετούν και τις τιμές του πετρελαίου να απογειώνονται, έχουμε ανάγκη να βρούμε εναλλακτικές λύσεις θερμότητας. Να μια αιτία, να ανάψουν για τα καλά τα αίματα… Ετοιμαστείτε για καύσωνα… εις τον οικείον Υπολογιστήν 6 με 8 : «Εκτός Ορίων Ραδιοφώνου» / ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΤΑΚΙΔΗΣ. Ελάτε σήμερα να βγούμε παρέα εκτός ορίων ραδιόφωνου και να αποχαιρετήσουμε όσα μας έχει σπάσει τα νεύρα και να τα εξορκίσουμε με μουσικές και ευχές . Βέβαια αν μπορέσουμε και καταφέρουμε να αποβάλουμε όλα αυτά που μας εκνευρίζουν κι έχουν κάτσει στο σβέρκο μας τα τελευταία χρόνια ακόμα καλύτερα
 8 με 10: «Τσίου Νιάου Τσουκουμπίου» / ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΛΗΣ. Μια βόλτα στα προάστεια του mainstream, με ένδυμα περιπάτου και χαλαρή διάθεση. Τεντώστε τα αυτιά σας, τεντώστε το μυαλό σας, τεντώστε τις αισθήσεις σας.
10 με 12: «Μουσικήν Ποίει» ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ. Σίγουροι πως η ΠΟΙΗΣΗ θα σώσει τον κόσμο, και ότι όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε και την ΚΟΛΑΣΗ να μοιάζει σαν ατέλειωτη ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ, σας καλούμε σε μια εκπομπή με αισθήματα, αισθήσεις, μουσικές που ευχόμαστε να ακουστούν δυνατά σαν τις ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ της ΙΕΡΗΧΟΥΣ, που θα ρίξουν κάθε είδος τείχους μες στη παγερή μοναξιά των καιρών μας.
12 με 2 : Transparentum / Lupus Impiorum. Ποιος φοβάται τον κακό το λύκο; Ο δικός μας έρχεται διάφανος, γαληνεύει με τις μουσικές και είναι έτοιμος να κουρνιάσει στην αγκαλιά σου σαν κουτάβι. Μια εκπομπή σαν παραμύθι, που θ’ανατρέψει όλα όσα γνώριζες μέχρι σήμερα.
Αν δεν μπορείτε να μας δείτε
Ακούστε μας
Αν δεν μπορείτε να μας ακούσετε
Φανταστείτε μας

Reply