στοιχειωμένοι και μπερδεμένοι ανάμεσα στο ζενίθ και το ναδίρ

Clipart Radio

[fblike]
1232

Άγιε μας Γκάρι Ντέιβις,
τι άλλο θα αντικρίσουν τα ανοχύρωτα μάτια της ψυχής μας;
CLIPART RADIO : ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΕΤΑΡΤΗΣ
[το ξέρω
πως μοιάζει μετέωρη η μοίρα μου
σαν ένα πεθαμένο παλιόχαρτο
εγώ κι εσύεμείς και εσείς
όλοι στοιβαγμένοι σε γκαζοτενεκέδες
χωρίς αρχές και ανάστημα
στοιχειωμένοι και μπερδεμένοι
ανάμεσα στο ζενίθ και το ναδίρ
και τον χαλασμό κυρίου
]

Το μενού σήμερα, έχει τα εξής πιάτα ημέρας : ΜΑΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑΡΗ, ΣΟΦΟΚΛΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΙΣΑΝΟΓΛΟΥ και ΠΑΝΟΣ ΤΖΑΦΟΣ
(ναι, ναι, όλοι οι καλοί χωράνε, καμιά φορά και οι κακοί).
Αναλυτικά:

6 με 8: «ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΖΙ» / Μαρία Χρονιάρη. Υπό τους ήχους μελωδιών και στίχους ανήμερων ποιητών, μια απογευματινή άσκηση ψυχής και σώματος που θα μας κάνει να νοσταλγήσουμε, να φανταστούμε, να ταξιδέψουμε, να αγαπήσουμε και να αισθανθούμε για μια φορά ακόμα υπέροχοι θνητοί.

8 με 10: «From Heaven to Hell» με τoν Σοφοκλή Μαργαρίτη. Μας ψεκάζουν, μας ντοπάρουν, μας τραβάνε κι ας κλαίμε, μας βγάζουν τη ψυχή καθημερινά, αλλά εμείς – απτόητοι κι απαθείς – τραγουδάμε αμέριμνοι. Καλωσορίστε μια εκπομπή σινεφιλίας και αναφοράς σε ήρωες της μεγάλης οθόνης, με μεγάλες καρδιές και μεγάλες ιστορίες. Όλα αυτά συνοδευμένα από τα ωραιότερα σάουντρακ της ζωής μας. Μια εκπομπή όχι μόνο να την ακούσετε, αλλά να την δείτε και να την ζήσετε.

10 με 12: ΝΥΧΤΑ ΣΤΟ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΟ / Γιώργος Αλισάνογλου. Μια εκπομπή αν έχεις τύχη και ριζικό. Για όσους προκαλούν την τύχη τους, για όσους έχουν τύχη βουνό, αλλά και για όσους η τύχη του ευρίσκεται σε διακοπές διαρκείας. Μαζί με το άλογα, αναβάτες εκλεκτούς μουσικούς και συγγραφείς, κι όλοι μαζί τζογάρουμε στο άπιαστο όνειρο.

12 με 2: Ο Πάνος Τζάφος σας περιμένει να σας κεράσει γλυκά urban beats με δόσεις electronica. Βρώμικο funk με επικάλυψη reggae. Afro beat με στρώσεις πικρής soul.Προυποθέσεις η καλή σας διάθεση και το σωστό μέτρημα του ρυθμού.Επειδή η πιο ερωτική έκφραση στον άνθρωπο είναι ο χορός μπορείτε ν’ ακούσετε την εκπομπή του “Welcome to Tzapan“.

Αν δεν μπορείτε να μας δείτε
Ακούστε μας
Αν δεν μπορείτε να μας ακούσετε
Φανταστείτε μας

Artwork: Matthieu Soudet

Reply