ΣΤΟΛΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ

Clipart Radio

[fblike]
 

 
Άγιε μου Νίκο Γκάτσε, υπάρχουν και χειρότερα
ή μήπως όχι;
ClipArt Radio : ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
ΣΤΟΛΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ
Κι όμως υπάρχουν ακόμα
λίγοι άνθρωποι
που δεν είναι κόλαση
η ζωή τους
Το μενού σήμερα, έχει τα εξής πιάτα ημέρας : ΑΛΕΞΗ ΚΥΡΙΑΖΗ, ΓΡΗΓΟΡΗ ΧΑΤΖΑΚΗ, ΜΑΡΙΟ ΜΑΖΑΡΗ, ΑΣΩΤΟ ΓΙΟ, ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΟΣΙΑΝ και ΑΝΝΑ ΔΗΜΟΥ
αναλυτικά:
3 με 4: «Πίνγκ Πόνγκ» / ΑΛΕΞΗΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ. Μια εκπομπή με ευθύ λόγο, που ακολουθεί τη τεθλασμένη, σε εποχές που στραβά αρμενίζουμε, στραβά αγαπάμε και στραβά αρμενίζουμε. Μια εκπομπή γεμάτη φιλοσοφική διάθεση, σε αντιφιλοσοφικές μέρες, μια ακριβή εκπομπή, σε μέρες που οι πιο πολλοί φτηνά πουλούν και κανείς δεν αγοράζει. Χαμόγελο, θάρρος και καλή καρδιά
4 με 6: «Tea time» / Γρηγόρης Χατζάκης. Μια εκπομπή σε απογευματινούς εριπάτους, με πρωινούς προβληματισμούς και νυχτερινές απορίες πουι φιλοδοξεί να μετατρέψει το νωχελικό σας απόγευμα σε μια ανήσυχη ενασχόληση και να σας κάνει να νιώσετε λίγο ηλεκτρισμό εν μέσω φθινοπώρου.
6 με 8 : : «SURE ABOUT NOW» MAΡΙΟΣ ΜΑΖΑΡΗΣ. Μια εκπομπή πολύ σίγουρη για τον ευατό της, τις μουσικές της επιλογές, αλλά καθόλου σίγουρη για τον μέλλον αυτού του κόσμου και την ακριβή ημερομηνία της επερχόμενης καταστροφής.
8 με 10 : «AΣΩΤΟΣ ΓΙΟΣ» / Απ” το θεό παιδεύεται και τον θεό παιδεύει ο άσωτος γιος που σου δηλώνει: Δεν θέλω να σου ξαναπώ για όσα συμβαίνουν γύρω μας, τα ξέρεις πια, τα βλέπεις καθημερινά, κάθε λεπτό, σε εσένα, στους φίλους σου, στους περαστικούς που προλαβαίνεις να ρίξεις ένα γρήγορο, συνήθως λυπημένο, βλέμμα. Άφησέ με τώρα να σου πω για τα άλλα, άφησέ με να σου πω για εκείνα τα λίγα, τα ασήμαντα, που ανακαλύπτω τώρα εγώ, με εσένα, για εσένα.
10 με 12: «All you need is love» / ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΟΣΙΑΝ. Ολοκαίνουργια εκπομπή, αφού την θαυμάσαμε στα ντέκ σε σποραδικές της εμαφανίσεις σαν DJ, περήφανοι την έχουμε ανάμεσα μας κι ανυπομονούμε κι εμείς να ακούσουμε και να απολαύσουμε τις επιλογές της. Μη τη χάσετε γιατί πάντα υπάρχει χώρος μές στη μέρα και τη νύχτα μας για ένα χαμόγελο.
12 με 2: Tο F(reaking)_Rock Show θεωρείται σκοτεινό και απρόσιτο στα αυτιά των ανυποψίαστων, η Άννα Δήμου στα decks παίζει σπόκοσμες μουσικές και σας διαβάζει σκοτεινά κι ανήσυχα παραμύθια. Όλα αυτά θα τα μάθετε ακούγοντας στον Clip Art Radio απόψε τα μεσάνυχτα μέχρι τις δύο. Και μια συμβουλή: Αν ακούσετε ήχους κάτω από το κρεβάτι σας, μη σκύψετε να κοιτάξετε… Τα τέρατα πάντα κατοικούν στις ντουλάπες..
Αν δεν μπορείτε να μας δείτε
Ακούστε μας
Αν δεν μπορείτε να μας ακούσετε
Φανταστείτε μας

Reply