[Τα σώματά μας θα χαθούν θα σβήσουν]

Clipart Radio

[fblike]
 
ΑΑ
 
 
 
Άγια μας Άγκαθα Κρίστι,
υπάρχει τίποτα χειρότερο
να αντικρύσουν τα ματάκια μας … ή μήπως όχι;
CLIPART RADIO : ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
[Τα σώματά μας θα χαθούν θα σβήσουν
από μας θα μείνει μέχρι της συντελείας των αιώνων
αυτό το “σ’ αγαπώ” που σου ψιθύρισα στις ώρες μας τις πιο κρυφές…..*]
 
***
 
Το μενού σήμερα, έχει τα εξής πιάτα ημέρας VALENTINA XIBERIA, ΝΙΚΟΣ ΠΡΙΟΒΟΛΟΣ, ΒΑΙΟΣ ΜΠΑΛΑΤΣΟΣ και ΜΑΙΡΗ ΖΑΡΑΚΟΒΙΤΗ, (ναι, ναι, όλοι οι καλοί χωράνε στην ίδια βάρκα, καμμιά φορά και οι κακοί). Επι του πιο αναλυτικά:
4.00 – 6.00 «BOUDOIR OCCULTA» / Valentina Xiberia. Ένα ξωτικό της μουσικής θα εκτελέσει επικίνδυνα ακροβατικά νούμερα και στο τέλος θα δώσει φιλιά σε πολλούς βατράχους ψάχνοντας μαγεμένους μεταμορφωμένους πρίγκιπες, γιατί τα παραμύθια λένε πάντα την αλήθεια και καλωσορίζουν το φεγγάρι.
6.00 – 10.00 «ΠΙΝΕΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΕΡΝΑΕΙ» / Νίκος Πριόβολος. Μια ενδοσκοπική ματιά, σε μια περιοχή που ήταν κάποτε μια χώρα και που σήμερα είναι μια ανυπόφορη έρημος… Ένα απίστευτο ταξίδι, γεμάτο τόλμη, αθυροστομία, κουτσομπολιά, σεισμούς, λοιμούς και καταποντισμούς…
10.00 – 12.00 «Τι φωνή θα παραδώσεις μωρή» / Βάιος Μπαλατσός. Μια εκπομπή σαν επετειακό αφιέρωμα για τους 16άρηδες που δεν πρόλαβαν να εικοσαρήσουν, καιγια τους εικοσάρηδες που είδαν την αθωότητά τους να εξανεμίζεται στα δεκαέξη τους. Δυό ώρες με ανατρεπτική μουσική και θυμωμένα λόγια.
12.00 – 2.00 «METAL GIAFKA» / Μαίρη Ζαρακοβίτη. Ένα ταξίδι με συνοδούς εφιάλτες, μελαγχολία, παράνοια και νοσταλγία. Το πρώτο ηχητικό ταξίδι που προσφέρεται για ψυχανάλυση, αυτοκριτική και ενδοσκόπηση.
Αν δεν μπορείτε να μας δείτε
Ακούστε μας
Αν δεν μπορείτε να μας ακούσετε
Φανταστείτε μας
 
***
 
[Παραφράζοντας Ν. Εγγονόπουλο]
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Reply