Τζιριτας UNIT + Δεμπονος/Λιβιερατος στο Junk

Clipart Radio

 

Με την ευκαιρία της Record Store Day στις 21 Απριλίου δυο σχήματα της ημεδαπής προσεδαφίζονται στο πατάρι του δισκοπωλείου JUNK (Μαυρομιχάλη 46-50) και ποιούν ήχο και κίνηση το Σάββατο το απόγευμα.
Οι Στυλιανός Τζιρίτας UNIT προχωρούν σε συναυλία με τη νέα τους σύνθεση. Τουτέστιν στον πυρήνα Στυλιανός Τζιρίτας-Θωμάς Χαβαλές (λαρύγγι/κλαρινέτοο και μαγνητοταινίες αντίστοιχα) προστέθηκε ο Αντώνης Λιβιεράτος σε αναλογικά κλαβιέ. Λίγο πριν την κυκλοφορία του AOR από την Lower Parts το τρίο παραδίδει παλαιότερες και νέες συνθέσεις όπου κεντρικό σημείο έχει ο λόγος και οι ανατροπές του ήχου σε επίπεδο ενορχήστρωσης.
Οι Σωτήρης Δεμπόνος (κιθάρα, μαντολίνο, ηλεκτρονικά) και Αντώνης Λιβιεράτος (πλήκτρα, ηλεκτρονικά) πρωτοεμφανίστηκαν ως ντουέτο το 1992. Στα 20 χρόνια που μεσολάβησαν έγραψαν από κοινού τη μουσική για διψήφιο αριθμό θεατρικών παραστάσεων καθώς και για την ταινία μικρού μήκους “Του Χάρου τα Δόντια”. Το soundtrack της τελευταίας αποτελεί και τη μοναδική κοινή τους μέχρι στιγμής παρουσία στη δισκογραφία (1995). Το σύντομο σετ που θα παρουσιάσουν στις 21/4 (στο οποίο ο αυτοσχεδιασμός θα έχει, ως συνήθως, τον βασικό ρόλο) θα είναι η πρώτη τους κοινή εμφάνιση επί σκηνής εδώ και περισσότερο από μια δεκαετία.
Στο Δισκοπωλείο JUNK στις 20.00 το Σάββατο 21 Απριλίου
Μαυρομιχάλη 46-50
Αθήνα
Τηλέφωνο 2155205181
Emai:  junkrecords@hotmail.com
Website:  http://www.junkrecords.gr/

Reply