τι ψάχνω μέσα στα μάτια όλων;

Clipart Radio

[fblike]
martin_stranka
Άγιε μας Κριστόφ Κισλόφσκι,
μεγάλη η χάρη σου,
τι άλλο θα αντικρίσουν τα ανοχύρωτα μάτια της ψυχής μας;
CLIPART RADIO : ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠEΜΠΤΗΣ
[δεν σκέφτονται
πως ό,τι δεν φάνηκε
στον ορίζοντα μέχρι στιγμής
ποτέ δεν θα φανεί
τι ψάχνω
μέσα στα μάτια όλων;
ένα σπινθήρα
μιας άδικης μοίρας
;]
Το μενού σήμερα, έχει τα εξής πιάτα ημέρας : ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΧΡΥΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΙΛΙΡΑΣ και ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ (ναι, ναι, όλοι οι καλοί χωράνε, καμμιά φορά και οι κακοί).
Αναλυτικά:
6 με 8 : «Route 66». ο Φίλιππος Χρυσόπουλος μπαίνει στην αγαπημένη του χτυπημένη Buick 8, παίρνει τον “Route 66″ και ταξιδεύει σε παλιά και καινούργια λημέρια. Περνάει από μικρά, σκονισμένα μπαράκια όπου οι μπάντες παίζουν για την ψυχή τους, τις μπίρες τους και μερικά δολάρια για βενζίνη. Σταματάειόπουακούει rock ‘n’ roll, blues,country, soul, rhythm ‘n’ blues, gospel, garage και, φυσικα, Elvis.Κλείνει τα αυτιά στις εποχικές μόδες και τραγουδάει δυνατά ό,τι είναι αυθεντικό, αληθινό. Εκεί, κάπου στην έρημο της Δύσης, Παραμένει πιστός σε αυτόπου έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοι:
“It’s only rock ‘n’ roll but I like it..
8 με 10: «ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΙ ΜΑΖΙ» με τον Σταύρο Σταυρόπουλο. ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΕΚΠΟΜΠΩΝ (ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ)
Ο χρόνος και οι σκιές των ανθρώπων. Το φως που δεν ήταν. Δεσμεύομαι. Σε πιστεύω. Οι μουσικές των πραγμάτων. Τα ποιήματα.Το αμφιλεγόμενο ρήμα αναθεωρώ. Το αμφιλεγόμενο ρήμα υπάρχω. Πιστά λόγια, μπορεί τελευταία. Ορκισμένη. Η ζωή; Το βαθύ ρήμα υπόσχομαι. Οι άλλοι που είναι.
It’s the end of the world? Ναι, είναι.
Η πραγματικότητα αποδεικνύεται πάντα δυνατότερη από μας.

10 με 12: «ΕΦΗΜΕΡΑ» / ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΙΛΙΡΑΣ. Μια εκπομπή κολλημένη με την κοινή λογική και φανατισμένη με τους δημιουργικούς ανθρώπους. Θα σας μεταφέρει στη πίσω μεριά της κουρτίνας, στη σκοτεινή κλειδωμένη ντουλάπα, στο μουχλιασμένο υπόγειο και γενικώς σε μέρη που ποτέ δεν πήγατε ή δεν τολμήσατε να πάτε μόνοι σας.
12 με 2: «CRIPPLED PILGRIMS» / Αναστάσιος Ευαγγέλου. Η μουσική ως μέσο έκφρασης της διάθεσης κατατάσσεται αναμφίβολα σε 2 είδη: καλή & κακή. Σε αυτή τη βάση, η εκπομπή προτιμά την εναλλακτική σκηνή κρατώντας απόσταση από το mainstream για ακροατές με «αιρετικές» απόψεις.
Αν δεν μπορείτε να μας δείτε
Ακούστε μας
Αν δεν μπορείτε να μας ακούσετε
Φανταστείτε μας
Artwork: Martin Stranka
 

Reply