τι ωφελεί τόση ερημιά και τόση νοσταλγία;

Clipart Radio

[fblike]
 

 
Άγιε μου Τ. Σ. Έλιοτ πες μας ειλικρινά,
θα μείνουμε για πάντα σε Έρημη Χώρα ή  όχι;
Clipart Radio: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
τι ωφελεί τόση ερημιά και τόση νοσταλγία
στη μέση μιας πόλης
βουτηγμένης στον εγωισμό;
Το μενού σήμερα, έχει τα εξής πιάτα ημέρας :  MIΧΑΛΗΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΧΡΥΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΡΙΑ ΤΣΙΡΑΚΟΥ, ΜΑΡΙΑ ΣΤΡΙΓΚΟΥ, ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΩΜΑΝΟΥ, ΑΚΗΣ ΚΑΠΡΑΝΟΣ και ΒΑΡΩΝΟΣ ΟΡΣΟΝ (ναι, ναι, όλοι οι καλοί χωράνε, καμμιά φορά και οι κακοί).
Αναλυτικά:
4 με 6: «NAMASTe» / Μιχάλης Πολυχρόνης. Είμαστε, δεν είμαστε, ωσεί παρόντες, σε μια καθημερινή ανασκόπιση της μέρας που δεν τέλειωσε και της νύχτας ποπυ δεν ήρθε, συντροφιά με μουσική που δεν γράφτηκε ακόμα. Μια μελλοντολογική εκπομπή στη μέση της μέρας και της ζωή μας.
6 με 8 : «Route 66». ο Φίλιππος Χρυσόπουλος μπαίνει στην αγαπημένη του χτυπημένη Buick 8, παίρνει τον “Route 66″ και ταξιδεύει σε παλιά και καινούργια λημέρια. Περνάει από μικρά, σκονισμένα μπαράκια όπου οι μπάντες παίζουν για την ψυχή τους, τις μπίρες τους και μερικά δολάρια για βενζίνη. Σταματάει όπου ακούει rock ‘n’ roll, blues,country, soul, rhythm ‘n’ blues, gospel, garage και, φυσικα, Elvis. Κλείνει τα αυτιά στις εποχικές μόδες και τραγουδάει δυνατά ό,τι είναι αυθεντικό, αληθινό. Εκεί, κάπου στην έρημο της Δύσης, Παραμένει πιστός σε αυτόπου έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοι:
“It’s only rock ‘n’ roll but I like it.
8 με 10 : «ΑΠΟ ΘΕΣΗ… ΚΑΝΑΠΕ» / ΜΑΡΙΑ ΤΣΙΡΑΚΟΥ. Στην εποχή που όλοι μιλάμε ΑΠΟ ΘΕΣΗ… ΚΑΝΑΠΕ, ακούμε τις μουσικές μας ΑΠΟ ΘΕΣΗ… ΚΑΝΑΠΕ, ονειρευόμαστε-όσοι ακόμα μπορούμε- ΑΠΟ ΘΕΣΗ… ΚΑΝΑΠΕ, εξ/Αντλούμε τις αισθήσεις ΑΠΟ ΘΕΣΗ… ΚΑΝΑΠΕ.
10 με 12: «Λόγων Παίγνια» με την Μαρία Στρίγκου και την Αγγελίνα Ρωμανού. Νέα αρχή, όμορφη αρχή. Ένα εξαιρετικό λογοτεχνικό ιντερνετικό περιοδικό, γίνεται ραδιοφωνική εκπομπή, γίνεται ένας πολύχρωμος χαρταετός, έτοιμος να πετάξει στον ουρανό του Clipart Radio. Μετά τα στριφογυρίσματα της ημέρας, η Μαρία και η Αγγελίνα βάζουνε ακουστικά, πλησιάζουν τα μικρόφωνα και αμολάνε καλούμπα αγγίζοντας τις γραφές σας με πικάντικα σχόλια και μουσικές.
12 με 2: «Night of the living dead at the opera» / ΑΚΗΣ ΚΑΠΡΑΝΟΣ. Μια εκπομπή δηλάδή που ζητά και τη δική σας συμμετοχή. Δεν είναι απαραίτητη η εικόνα, ο Άκης Καπράνος θέλει  μόνο τη φωνή σας. And your soul.
Φυλαχθείτε πλάσματα της Νύχτας!!!
2 με 8 το πρωί : ΜΟΥΣΙΚΗ ΓΙΑ ΠΤΗΣΕΙΣ : SPECIAL CLIP PODCAST. Μέχρι το πρωί, ένας καταιγισμός ονειρικών σκοτεινών ρυθμών, ένα essential mix, με JAZZ LOUNGE BEATS,  όπου o ΒΑΡΩΝΟΣ ΟΡΣΟΝ διαλέγει και μιξάρει μουσική που αγαπά και μισεί και εμείς σας την προσφέρουμε με όλες μας τις ευχές να έχετε άφθονες φαντασιώσεις μες στα μαύρα μεσάνυχτα που ζούμε..
Aν δεν μπορείτε να μας δείτε
Ακούστε μας
Αν δεν μπορείτε να μας ακούσετε
Φανταστείτε μας

Reply