ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥ ΝΑΥΑΓΙΟΥ

Clipart Radio

[fblike]
 

 
Άγιε μου Σαμ Πέκινπα πες μας ειλικρινά,
είμαστε μια καταδικασμένη Άγρια Συμμορία;
Υπάρχουν και χειρότερα… ή μήπως όχι;
Clipart Radio: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
ΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥ ΝΑΥΑΓΙΟΥ
ΠΟΥ ΑΡΓΑ ΜΑΣ ΣΩΡΙΑΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΩΣ ΚΑΤΩ ΣΤΟΝ ΒΥΘΟ
ΣΑΝ ΒΑΡΟΣ ΕΚΠΛΗΚΤΟ
Το μενού σήμερα, έχει τα εξής πιάτα ημέρας : ΒΑΡΩΝΟΣ ΟΡΣΟΝ , MIΧΑΛΗΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΤΣΙΡΑΚΟΥ, ΣΟΦΟΚΛΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ, ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ και ΒΑΡΩΝΟΣ ΟΡΣΟΝ (ναι, ναι, όλοι οι καλοί χωράνε, καμμιά φορά και οι κακοί).
Αναλυτικά:
3 με 4: «ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ» / ΒΑΡΩΝΟΣ ΟΡΣΟΝ. Ανάθεμα κι αν ξέρεις τι κάνει, κάποιος που σίγουρα δεν ξέρει τι του γίνεται… Καλεσμένη του η καφετζού κυρία Ρούλα από τη Κυψέλη κι ο Μανώλης, ο χασάπης της γειτονιάς, με το περηποιημένο μουστάκι. Μια εκπομπή για την οποία δεν είμαστε καθόλου περήφανοι και ούτε καμαρώνουμε.
4 με 6: «NAMASTe» / Μιχάλης Πολυχρόνης. Είμαστε, δεν είμαστε, ωσεί παρόντες, σε μια καθημερινή ανασκόπιση της μέρας που δεν τέλειωσε και της νύχτας ποπυ δεν ήρθε, συντροφιά με μουσική που δεν γράφτηκε ακόμα. Μια μελλοντολογική εκπομπή στη μέση της μέρας και της ζωή μας.
6 με 8 : «BEAT» εκπομπή του μυστήριου συνεργάτη μας ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΕΒΕΝΤΗ, που κοιτά τον κόσμο γύρω του και τον στολίζει με καλόγουστες μουσικές, ελπίζοντας να κρυφτεί η ασχήμια των ημερών μας, δίνοντας μας ταυτόχρονα κουράγιο να αντέξουμε τα χειρότερα….
8 με 10 : «ΑΠΟ ΘΕΣΗ… ΚΑΝΑΠΕ» / ΜΑΡΙΑ ΤΣΙΡΑΚΟΥ. Στην εποχή που όλοι μιλάμε ΑΠΟ ΘΕΣΗ… ΚΑΝΑΠΕ, ακούμε τις μουσικές μας ΑΠΟ ΘΕΣΗ… ΚΑΝΑΠΕ, ονειρευόμαστε-όσοι ακόμα μπορούμε- ΑΠΟ ΘΕΣΗ… ΚΑΝΑΠΕ, εξ/Αντλούμε τις αισθήσεις ΑΠΟ ΘΕΣΗ… ΚΑΝΑΠΕ.
10 με 12: «From Heaven to Hell» με τoν Σοφοκλή Μαργαρίτη. Μας ψεκάζουν, μας ντοπάρουν, μας τραβάνε κι ας κλαίμε, μας βγάζουν τη ψυχή καθημερινά, αλλά εμείς – απτόητοι κι απαθείς – τραγουδάμε αμέριμνοι. Καλωσορίστε μια εκπομπή σινεφιλίας και αναφοράς σε ήρωες της μεγάλης οθόνης, με μεγάλες καρδιές και μεγάλες ιστορίες. Όλα αυτά συνοδευμένα από τα ωραιότερα σάουντρακ της ζωής μας. Μια εκπομπή όχι μόνο να την ακούσετε, αλλά να την δείτε και να την ζήσετε.
12 με 2: «Το μουσικό σκυλί» / ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ. Όλα είναι δυνατά τα μεσάνυκτα, άνθρωποι να δακρύζουν, φεγγάρια να αδειάζουν, έρωτες να ξεδιπλώνεται, σεντόνια να ξεστρώνονται, εραστές να απογυμνώνονται και τα σκυλία να τραγουδάνε. Τραγούδια υπέροχα, σαγηνευτικά, τραγούδια γεμάτα ποιήματα, καημούς, όνειρα, τραγούδια σπάνια, τραγούδια που θα μισήσεις να λατρέψεις και το ανάποδο.
2 με 8 το πρωί : ΜΟΥΣΙΚΗ ΓΙΑ ΠΤΗΣΕΙΣ : SPECIAL CLIP PODCAST. Μέχρι το πρωί, ένας καταιγισμός ονειρικών σκοτεινών ρυθμών, ένα essential mix, με ETHNIC LOUNGE BEATS,  όπου o ΒΑΡΩΝΟΣ ΟΡΣΟΝ διαλέγει και μιξάρει μουσική που αγαπά και μισεί και εμείς σας την προσφέρουμε με όλες μας τις ευχές να έχετε άφθονες φαντασιώσεις μες στα μαύρα μεσάνυχτα που ζούμε..
Aν δεν μπορείτε να μας δείτε
Ακούστε μας
Αν δεν μπορείτε να μας ακούσετε
Φανταστείτε μας
 

Reply