Το καλοκαίρι μπήκε αργά και οι πυρκαγιές μας κυκλώνουν επικίνδυνα

Clipart Radio

[fblike]
 

 
 
Άγιε μας  Μπορίς Βιάν,
υπάρχει τίποτα χειρότερο… ή μήπως όχι;
CLIPART RADIO : ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Το καλοκαίρι μπήκε αργά και οι πυρκαγιές
μας κυκλώνουν επικίνδυνα . Ωστόσο
κανείς δεν πηγαίνει να τις σβήσει .
Όλοι περιμένουν τους άλλους  .
Το μενού σήμερα, έχει τα εξής πιάτα ημέρας : ΒΑΡΩΝΟ ΟΡΣΟΝ, ΣΟΦΟΚΛΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ, ΜΑΡΙΑ ΣΤΡΙΓΚΟΥ, ΜΑΡΑ ΤΣΙΚΑΡΑ, ΤΕΛΛΟ ΦΙΛΗ, ΙΩΑΝΝΗ ΝΤΑΓΚΑ και ΜΙΧΑΛΗ ΤΡΑΝΟΥΔΑΚΗ (ναι, ναι, όλοι οι καλοί χωράνε, καμμιά φορά και οι κακοί).
Αναλυτικά :
5-7 : (περίπου για την ακρίβεια) : Η εκπομπή που κάνει : Να τρίζουν τα νεύρα όλων / Να τρίζουν τα περβάζια / Η εκπομπή που προκαλεί Βροχές, νεροποντές κι άλλες καταστροφές. «ΣΤΑ ΚΡΥΑ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΟΥ» και ο Βαρόνος Όρσον σε μια καταδικασμένη μάχη να μπει στον ίσιο δρόμο του Θεού και των ανθρώπων….
Ποιος είπε ότι τα τέρατα κατοικούν στις ντουλάπες;
Μερικές φορές ζούν ανάμεσά μας
7-8 :  «FROM HEAVEN TO HELL»/ Σοφοκλής Μαργαρίτης. Μας ψεκάζουν, μας ντοπάρουν, μας τραβάνε κι ας κλαίμε, μας βγάζουν τη ψυχή καθημερινά, αλλά εμείς – απτόητοι κι απαθείς – τραγουδάμε αμέριμνοι. Καλωσορίστε μια εκπομπή σινεφιλίας και αναφοράς σε ήρωες της μεγάλης οθόνης, με μεγάλες καρδιές και μεγάλες ιστορίες. Όλα αυτά συνοδευμένα από τα ωραιότερα σάουντρακ της ζωής μας.
8-9 : «music group therapy» / ΜΑΡΙΑ ΣΤΡΙΓΚΟΥ. ανεξερεύνηται αι βουλαί του ανθρώπου. Σε ψυχιατρικό καναπέ, ραντεβού με μυστικά ψυχής και εξομολογήσεις για τραγικά λάθη και παράλογα ατοπήματα. Όλα συνοδεία θεραπευτικής αγωγής, από ένα κοκτέηλ καλής και δυνατής μουσικής.
9-10 : «Μεθυσμένο Παραμύθι» ΜΑΡΑ ΤΣΙΚΑΡΑ. Εκπομπή όχι για μεθυσμένους, αλλά με ύπουλο σκοπό να σας μεθύσει και να γεμίσει τον αέρα που αναπνέετε από ζαλιστικές και ευωδιαστές μυρωδιές. Ήτανε ένα ποίημα
κι ήτανε γεμάτο τρύπες
έτσι έβλεπες
τον ποιητή να τρώει
και να ερωτεύεται
να βγάζει τα παπούτσια του
και να κοιμάται (Τάκης Σινόπουλος)
10-11 : «ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΕΛΛΟΣ» / ΤΕΛΛΟΣ ΦΙΛΗΣ. με μουσική από το σύμπαν και το διάστημα. Γυμναστικές επιδείξεις ελεύθερης κολύμβησης και επικίνδυνης διάσωσης, με κομμένη την ανάσα και χωρίς μάσκα οξυγόνου.
11-12 : ««Baroque Fever»/ Ιωάννης Ντάγκας. Εκπομπή πολλών βαθμών κελσίου, μπαροκικών μα και αλκοολικών βαθμών ελευθερίας• αναζήτηση της μουσικής ευτυχίας, της εκστατικότητας του πνεύματος και μη, του διονυσιακού και του απολλωνίου. Όπερ αξημέρωτος ήχος για αξημέρωτες ανάγκες. Μες στη βραδύγλωσση βροχή, σαν πρόθεση ναυαγισμένη κάτι μακρύ να διηγηθεί, γεμάτη ένταση και νοσταλγία, που θα έλεγε και ο ποιητής.
12-2 : «025» / ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΡΑΝΟΥΔΑΚΗΣ … Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες και στους καυγάδες. Με το θέρος και τη ζέστη να μας αποχαιρετούν και τις τιμές του πετρελαίου να απογειώνονται, έχουμε ανάγκη να βρούμε εναλλακτικές λύσεις θερμότητας. Να μια αιτία, να ανάψουν για τα καλά τα αίματα… Ετοιμαστείτε για καύσωνα… εις τον οικείον Υπολογιστήν
Αν δεν μπορείτε να μας δείτε
Ακούστε μας
Αν δεν μπορείτε να μας ακούσετε
Φανταστείτε μας

Reply