Το μόνο που φαίνεται μες στο σκοτάδι είναι οι ακροβασίες των λέξεων

Clipart Radio

[fblike]

 
 
Άγιε μας  Πολ Νιούμαν,
υπάρχουν και χειρότερα ή μήπως όχι;
ClipArt Radio : ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
Το μόνο που φαίνεται μες στο σκοτάδι
είναι οι ακροβασίες των λέξεων
και η θέρμη της αγάπης
Το μενού σήμερα, έχει τα εξής πιάτα ημέρας :  ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΧΑΤΖΑΚΗΣ, ΜΑΡΙΟΣ ΜΑΖΑΡΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΤΑΚΙΔΗΣ, Your Hand In Mine  και ΑΝΝΑ ΔΗΜΟΥ
αναλυτικά:
4 με 6: «Tea time» / Γρηγόρης Χατζάκης. Μια εκπομπή σε απογευματινούς εριπάτους, με πρωινούς προβληματισμούς και νυχτερινές απορίες πουι φιλοδοξεί να μετατρέψει το νωχελικό σας απόγευμα σε μια ανήσυχη ενασχόληση και να σας κάνει να νιώσετε λίγο ηλεκτρισμό εν μέσω φθινοπώρου.
6 με 8 :  «SURE ABOUT NOW» MAΡΙΟΣ ΜΑΖΑΡΗΣ. Μια εκπομπή πολύ σίγουρη για τον ευατό της, τις μουσικές της επιλογές, αλλά καθόλου σίγουρη για τον μέλλον αυτού του κόσμου και την ακριβή ημερομηνία της επερχόμενης καταστροφής.
8 με 10 : «Εκτός Ορίων Ραδιοφώνου» / ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΤΑΚΙΔΗΣ. Ελάτε σήμερα να βγούμε παρέα εκτός ορίων ραδιόφωνου και να αποχαιρετήσουμε όσα μας έχει σπάσει τα νεύρα και να τα εξορκίσουμε με μουσικές και ευχές . Βέβαια αν μπορέσουμε και καταφέρουμε να αποβάλουμε όλα αυτά που μας εκνευρίζουν κι έχουν κάτσει στο σβέρκο μας τα τελευταία χρόνια ακόμα καλύτερα.
10 με 12: Ένα μοναδικό ραδιοφωνικό event. Μια ξεχωριστή έκπληξη και μια ξεχωριστή τιμή. Oι Your Hand In Mine έφτιαξαν ένα χειροποίητο Podcast για τον Clipart Radio και τους ακροατές μας, γεμάτο όμορφες μουσικές, με τόλμη, ευαισθησία και το απόλυτα καλό τους γούστο. Μην ξεχάσετε και το χάσετε. Σας συνιστούμε να την ηχογραφήσετε (αν μπορείτε).
12 με 2: Tο F(reaking)_Rock Show θεωρείται σκοτεινό και απρόσιτο στα αυτιά των ανυποψίαστων, η Άννα Δήμου στα decks παίζει σπόκοσμες μουσικές και σας διαβάζει σκοτεινά κι ανήσυχα παραμύθια. Όλα αυτά θα τα μάθετε ακούγοντας στον Clip Art Radio απόψε τα μεσάνυχτα μέχρι τις δύο. Και μια συμβουλή: Αν ακούσετε ήχους κάτω από το κρεβάτι σας, μη σκύψετε να κοιτάξετε… Τα τέρατα πάντα κατοικούν στις ντουλάπες..
Αν δεν μπορείτε να μας δείτε
Ακούστε μας
Αν δεν μπορείτε να μας ακούσετε
Φανταστείτε μας

Reply