[το να εμβαθύνεις στο κάθε τι καταντά βαρετό]
Clipart Radio
Άγιε μας Τάκη Κανελλόπουλε
υπάρχει τίποτα χειρότερο
να αντικρύσουν τα ματάκια μας … ή μήπως όχι;
CLIPART RADIO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΜΠΤΗΣ
[το να εμβαθύνεις στο κάθε τι
καταντά βαρετό για
τους άλλους
το να μένεις στην επιφάνεια
των πραγμάτων γίνεται
κοινοτοπία- όμως το να
θέλεις η φαντασία σου
να σε οδηγήσει εκεί που
η τρυφερότητα δίνει υπόσταση
στα αισθήματά σου
μπορεί να είναι αβάσταχτο *]
Το μενού σήμερα, έχει τα εξής πιάτα ημέρας ΜΩΥΣΗΣ ΑΣΕΡ, ΕΛΕΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ , ΚΩΣΤΑΣ ΖΗΣΗΣ και ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΤΑΦΛΟΣ (ναι, ναι, όλοι οι καλοί χωράνε στην ίδια βάρκα, καμμιά φορά και οι κακοί). Επι του πιο αναλυτικά:
06 – 08 μ.μ. ΜΩΥΣΗΣ ΑΣΕΡ – ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ; Μικρές κουβέντες για την Μεγάλη τέχνη να ζείς και να δημιουργείς στην Αθήνα του 2016. Στον διάλογο παρεμβαίνουν παράξενες μουσικές και, ενίοτε, διαφωνούν μαζί με τους ομιλούντες.
08 – 10 μ.μ. DARLING / Έλενα Τριανταφύλλου. Μόνο γλυκές κουβέντες και τρυφερές μουσικές για τολμηρούς, για γενναίους, για όμορφους και μοιραίους, για ανθρώπους με ανοικτή καρδιά, με ανοικτό μυαλό, με ανοικτά αυτάκια και μπόλικη αυτάρκεια
10 – 12 μ.μ. ΚΩΣΤΑΣ ΖΗΣΗΣ – ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΙ. Μουσικές που γίνατε χρώματα και κάνατε τ’ αυτιά μας, μάτια της ψυχής μας. Το μυαλό μας πανί του σινεμά που παίζει επάνω του η ζωή του καθενός μας, με έναν πάντα θεατή. Άλλοτε κωμωδία, άλλοτε περιπέτεια, άλλοτε δράμα κι άλλοτε θρίλερ. Εδώ δεν ακούμε απλά μουσική… Την ζούμε και την αναπνέουμε. Σχεδόν την αγγίζουμε. Ναι…; Ναι..!
12.00 – 2.00 ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΤΑΦΛΟΣ – LOST IN TIME. Είμαστε, δεν είμαστε, ωσεί παρόντες, σε ένα ταξίδι στον χρόνο αιχμάλωτοι μιας μέρας που δεν τέλειωσε και της νύχτας που δεν ήρθε, συντροφιά με μουσική που δεν γράφτηκε ακόμα. Μια μελλοντολογική εκπομπή στη μέση της πραγαμτικότητας με τάσεις μελαγχολίας ενός παρελθόντος που μας σημάδεψε.
Αν δεν μπορείτε να μας δείτε
Ακούστε μας
Αν δεν μπορείτε να μας ακούσετε
Φανταστείτε μας