ΤΡΙΤΗ, ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΩΘΗΚΑΜΕ

Clipart Radio

CLIPART RADIO : ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΑΣ
Το μενού σήμερα, έχει τα εξής πιάτα ημέρας :
ΝΕΚΤΑΡΙΟ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟ, BILL HUNCHBACK, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΡΓΥΡΗ, ANNA ΔΗΜΟΥ , ΟΡΕΣΤΕΙΑ & ZAREEN
Αναλυτικά :

3 με 4 : «MΟΛΙΣ ΞΥΠΝΗΣΑ» . Ο ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ, η ψυχή του MUZINE, του πιο όμορφου και καλαίσθητου μουσικού περιοδικού που βγήκε ποτέ στη χώρα μας, ανοίγει τα μάτια του κι ανοίγει την μέρα μας με μουσικές πανέμορφες, χωρίς πολλά λόγια, με πολλά δώρα κάθε λογής και πολύ γενναιοδωρία. Μουσική και καλή καρδιά.


4 με 6 : «ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΕΚΤΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ». Φρέσκοι φρέσκοι το πρωί, με τον αεικίνητο Bill Hunchback τον άνθρωπό που έχει κάνει, κάθε μέρα να μοιάζει με απόκριες, σε πρωινούς περιπάτους, με πρωινούς προβληματισμούς και μεσημεριανές ορέξεις κι απορίες.


6 με 8 : «Transmission» νέα εκπομπή του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΡΓΥΡΗ, κατευθείαν από την Ρόδο σε μια υπερκόσμια πτήση με μουσικές να εξάψουν το ενδιαφέρον σας και να κάνουν το απόγευμά σχεδόν “καλοκαιρινό”. ΟΛΟΖΩΝΤΑΝΟΣ κι ΟΛΟΦΡΕΣΚΟΣ ήχος. .


8 με 10: To F(reaking)_Rock Show φημίζεται για τη μεταβλητότητα και τη κυκλοθυμία του. Έτσι για σήμερα Τρίτη από τις 20.00 έως τις 22.00 θα κάνει μια βουτιά στον ονειροχρόνο και θα μεταφερθεί στον ανιμιστικό κόσμο των Κελτών. Θα ξεφυλλίσουμε τα βιβλία των Μπάλιμοτ, Άρμαγκχ, Λάινστερ και άλλων, θα κοιτάξουμε βαθειά μέσα στο Καλντρόν και θα αναζητήσουμε το δρόμο για τον «Άλλο Κόσμο»… Αν είμαστε τυχεροί θα συναντήσουμε πλάσματα από τη γη της αιώνιας νιότης ή τη πεδιάδα των απολαύσεων που θα μας παρασύρουν στην αλλοκοσμική πραγματικότητα. Στο ρόλο της μάγισσας που θα σηκώσει τα πέπλα του Άβαλον η μονίμως ονειροπαρμένη Άννα Δήμου.


10 με 12: «Strictly Weird Tales»! Η μονίμως μαυροφορεμένη ηρωίδα αρχαίας ελληνικής τραγωδίας, η Ορέστεια μέσα από την εκπομπή της «Strictly Weird Tales» θα δώσει φιλιά σε πολλούς βατράχους ψάχνοντας μαγεμένους μεταμορφωμένους πρίγκιπες, γιατί τα παραμύθια λένε πάντα την αλήθεια και

καλωσορίζουν το φεγγάρι.

12 με 2 : «Εδώ ΓΑΙΑ» / Zareen . Η μουσική είναι οξυγόνο! Ένα μαγικό δίωρο που έχει την πρόθεση να ενδυναμώσει το ανοσοποιητικό σύστημα της Γαίας και των κάτοικων της, με δονήσεις ηλεκτρονικές, σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων που την πρώτη ώρα τονώνουν και τη δεύτερη χαλαρώνουν τα κύτταρα!! Αμπελοφιλοσοφίες που γαργαλούν το μυαλό αλλά και πνευματικές αναζητήσεις που ανυπομονούν να τρυπώσουν στην καρδιά….


Αν δεν μπορείτε να μας δείτε

Ακούστε μας
Αν δεν μπορείτε να μας ακούσετε
Φανταστείτε μας

Reply