Των αμαρτιών μου τα πλήθη και των κριμάτων σου την άβυσσο, ποιος μπορεί να τα εξιχνιάσει;

Clipart Radio

[fblike]
crucifiction-surreal-ramon-martinez 1
Άγιε μας Κωνσταντίνε Καβάφη,
μεγάλη η χάρη σου,
τι άλλο θα αντικρίσουν τα ανοχύρωτα μάτια της ψυχής μας;
CLIPART RADIO : ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠEΜΠΤΗΣ
[πάγωσε στο αίμα μου το φιλότιμο
έκλεισαν σφραγιστά τα αυτιά μου
στο ταπεινό θρήνο όσων
νηστεύουν και στενάζουν
υποφέρουν και προσεύχονται:

Των αμαρτιών μου τα πλήθη
και των κριμάτων σου την άβυσσο,
ποιος μπορεί να τα εξιχνιάσει;
Μην  με καταφρονείς
εσύ που έχεις τ’ αμέτρητο έλεος]

Το μενού σήμερα, έχει τα εξής πιάτα ημέρας : ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΧΡΥΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΘΑΝΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑ και ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΛΗ (ναι, ναι, όλοι οι καλοί χωράνε, καμμιά φορά και οι κακοί). Αναλυτικά:
6 με 8 : «Route 66». ο Φίλιππος Χρυσόπουλος μπαίνει στην αγαπημένη του χτυπημένη Buick 8, παίρνει τον “Route 66″ και ταξιδεύει σε παλιά και καινούργια λημέρια. Περνάει από μικρά, σκονισμένα μπαράκια όπου οι μπάντες παίζουν για την ψυχή τους, τις μπίρες τους και μερικά δολάρια για βενζίνη. Σταματάειόπουακούει rock ‘n’ roll, blues,country, soul, rhythm ‘n’ blues, gospel, garage και, φυσικα, Elvis.Κλείνει τα αυτιά στις εποχικές μόδες και τραγουδάει δυνατά ό,τι είναι αυθεντικό, αληθινό. Εκεί, κάπου στην έρημο της Δύσης, Παραμένει πιστός σε αυτόπου έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοι:
“It’s only rock ‘n’ roll but I like it..
8 με 10: «ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΙ ΜΑΖΙ» με τον Σταύρο Σταυρόπουλο. Μιλάω εγώ. Όχι για λίγο. Για πολύ. Όχι εσύ. Εσύ σιωπή. Να ακούς μόνο. Ζω και ξαναζώ. Ζω; Ξαναζώ; Μόνο η ψυχή έχει αξία. Ο τρίτος κύκλος. Η πόρτα. Πορτάρα. Τα γράμματα. Καταπίνοντας τα σαν κοκαΐνη. Σαν γεννημένες οδύνες. Ωδίνες. Τοκετός. Ξαφνικά έσπασε. Φαντάσματα. Έπεσε στο άδειο φως. Να γράφεις. Μιλάω εγώ τώρα. Και για όλους τους επόμενους χειμώνες. Καμία συμπάθεια για τον διάολο. Όχι. Εξορκισμός.
Στην μπλε πολυθρόνα. Μας.
10 με 12: «Με Τεντωμένες Χορδές» / Θάνος Τριάντα. Μια υπερκόσμια πτήση με μουσικές να εξάψουν το ενδιαφέρον σας και να κάνουν τη νύχτα σας σχεδόν «καλοκαιρινή». ΟΛΟΖΩΝΤΑΝΟΣ κι ΟΛΟΦΡΕΣΚΟΣ ήχος
12 με 2: «Τσίου Ν ιάου Τσουκουμπίου» / ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΛΗΣ. Μια βόλτα στα προάστεια του mainstream, με ένδυμα περιπάτου και χαλαρή διάθεση. Τεντώστε τα αυτιά σας, τεντώστε το μυαλό σας, τεντώστε τις αισθήσεις σας.
Αν δεν μπορείτε να μας δείτε
Ακούστε μας
Αν δεν μπορείτε να μας ακούσετε
Φανταστείτε μας
Artwork: Ramon Martinez

Reply