υπεράνω όλων μόνο ο τεράστιος ουρανός

Clipart Radio

[fblike]
sky
 
Άγιοι μας Νίκο Μαμαγκάκη και Ρούσσο Κούνδουρε
μεγάλη η χάρη σας,
τι άλλο θα αντικρίσουν τα ανοχύρωτα μάτια της ψυχής μας;
CLIPART RADIO : ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠEΜΠΤΗΣ
[υπεράνω όλων

μόνο ο τεράστιος ουρανός
που μας χωρίζει και μας ενώνει
και δυο σπιθαμές γης
και η κρυφή μας μοίρα]
Το μενού σήμερα, έχει τα εξής πιάτα ημέρας : ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΧΡΥΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΙΛΙΡΑΣ και ΒΑΡΟΝΟΣ ΟΡΣΟΝ (ναι, ναι, όλοι οι καλοί χωράνε, καμμιά φορά και οι κακοί). Αναλυτικά:
6 με 8 : «Route 66». ο Φίλιππος Χρυσόπουλος μπαίνει στην αγαπημένη του χτυπημένη Buick 8, παίρνει τον “Route 66″ και ταξιδεύει σε παλιά και καινούργια λημέρια. Περνάει από μικρά, σκονισμένα μπαράκια όπου οι μπάντες παίζουν για την ψυχή τους, τις μπίρες τους και μερικά δολάρια για βενζίνη. Σταματάειόπουακούει rock ‘n’ roll, blues,country, soul, rhythm ‘n’ blues, gospel, garage και, φυσικα, Elvis.Κλείνει τα αυτιά στις εποχικές μόδες και τραγουδάει δυνατά ό,τι είναι αυθεντικό, αληθινό. Εκεί, κάπου στην έρημο της Δύσης, Παραμένει πιστός σε αυτόπου έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοι:
“It’s only rock ‘n’ roll but I like it..
8 με 10: «ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΙ ΜΑΖΙ» με τον Σταύρο Σταυρόπουλο. Μιλάω εγώ. Όχι για λίγο. Για πολύ. Όχι εσύ. Εσύ σιωπή. Να ακούς μόνο. Ζω και ξαναζώ. Ζω; Ξαναζώ; Μόνο η ψυχή έχει αξία. Ο τρίτος κύκλος. Η πόρτα. Πορτάρα. Τα γράμματα. Καταπίνοντας τα σαν κοκαΐνη. Σαν γεννημένες οδύνες. Ωδίνες. Τοκετός. Ξαφνικά έσπασε. Φαντάσματα. Έπεσε στο άδειο φως. Να γράφεις. Μιλάω εγώ τώρα. Και για όλους τους επόμενους χειμώνες. Καμία συμπάθεια για τον διάολο. Όχι. Εξορκισμός.
Στην μπλε πολυθρόνα. Μας.
10 με 12: «ΕΦΗΜΕΡΑ» / ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΙΛΙΡΑΣ. Μια εκπομπή κολλημένη με την κοινή λογική και φανατισμένη με τους δημιουργικούς ανθρώπους. Θα σας μεταφέρει στη πίσω μεριά της κουρτίνας, στη σκοτεινή κλειδωμένη ντουλάπα, στο μουχλιασμένο υπόγειο και γενικώς σε μέρη που ποτέ δεν πήγατε ή δεν τολμήσατε να πάτε μόνοι σας.
12 με 2: (περίπου για την ακρίβεια) : Η εκπομπή που κάνει : Να τρίζουν τα νεύρα όλων / Να τρίζουν τα περβάζια / Η εκπομπή που προκαλεί Βροχές, νεροποντές κι άλλες καταστροφές. «ΣΤΑ ΚΡΥΑ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΟΥ» και ο Βαρόνος Όρσον σε μια καταδικασμένη μάχη να μπει στον ίσιο δρόμο του Θεού και των ανθρώπων….
Ποιος είπε ότι τα τέρατα κατοικούν στις ντουλάπες;
Μερικές φορές ζουν ανάμεσά μας.
 
Αν δεν μπορείτε να μας δείτε
Ακούστε μας
Αν δεν μπορείτε να μας ακούσετε
Φανταστείτε μας
Artwork: Nicholas Scarpinato

Reply