φυσάει στους καταφρονεμένους και τους γυμνούς

Clipart Radio

[fblike]
 

 
 
Άγιε μας Βλαντιμίρ Μαγιακόφσκι
Υπάρχουν ακόμη αστέρια που φωτίζουν… ή μήπως όχι;
CLIPART RADIO : ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
φυσάει στους καταφρονεμένους και τους γυμνούς
ο άνεμος φυσάει και ξεδιπλώνει σαν σημαίες τα μαλλιά τους
φυσάει στα κοκκαλιάρικα απλωμένα χέρια των ζητιάνων στα
σκαλοπάτια των εκκλησιών
φυσάει στις ξεπαγιασμένες σιωπηλές ουρές
έξω απ’ τα λαικά συσσίτια
Το μενού σήμερα, έχει τα εξής πιάτα ημέρας :
ΦΟΥΛΗ ΝΤΑΚ, ΜΑΡΙΑ ΤΣΙΡΑΚΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΟΡΛΗΣ, ΒΑΡΩΝΟΣ ΟΡΣΟΝ & ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΤΑΓΚΑΣ.
ΑΝαλυΤικΑ :
4 με 6 : «Zig Zag» / Φούλη Ντάκ . Μια εκπόμπή  που προσπαθεί και επιμένει μήπως και τα καταφέρει ν΄ αλλάξει τον κόσμο, με λογάκια και μουσικές, όμως σε λάθος τόπο και χρόνο και πιθανόν σε λάθος σύμπαν. Παρ΄όλα αυτά φιλοδοξεί να μετατρέψει το νωχελικό σας απόγευμα σε μια ανήσυχη ενασχόληση και να σας κάνει να νιώσετε λίγο ηλεκτρισμό εν μέσω Βαρυχειμωνιάς.
6 με 8 : «ΑΠΟ ΘΕΣΗ… ΚΑΝΑΠΕ» / ΜΑΡΙΑ ΤΣΙΡΑΚΟΥ. Στην εποχή που όλοι μιλάμε ΑΠΟ ΘΕΣΗ… ΚΑΝΑΠΕ, ακούμε τις μουσικές μας ΑΠΟ ΘΕΣΗ… ΚΑΝΑΠΕ, ονειρευόμαστε-όσοι ακόμα μπορούμε- ΑΠΟ ΘΕΣΗ… ΚΑΝΑΠΕ, εξ/Αντλούμε τις αισθήσεις ΑΠΟ ΘΕΣΗ… ΚΑΝΑΠΕ.
8 με 10 : «Sunday Freakshow». Ο Δημήτρης Όρλης που επιλέγει γνωστές, λιγότερο γνωστές και άγνωστες ακόμα και στον ίδιο μελωδίες, εξορκίζοντας τους φόβους της εβδομάδας που καταφτάνει. Συνδέει τα ασύνδετα και συντονίζεται με τα Κυριακάτικα mood swings με την βοήθεια των ήχων της pop, soul, electro, rock και ότι άλλο μας είναι απαραίτητο…
10 με 12: (περίπου για την ακρίβεια) : Η εκπομπή που κάνει : Να τρίζουν τα νεύρα όλων / Να τρίζουν τα περβάζια / Η εκπομπή που προκαλεί Βροχές, νεροποντές κι άλλες καταστροφές. «ΣΤΑ ΚΡΥΑ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΟΥ» και ο Βαρόνος Όρσον σε μια καταδικασμένη μάχη να μπει στον ίσιο δρόμο του Θεού και των ανθρώπων….
Ποιος είπε ότι τα τέρατα κατοικούν στις ντουλάπες;
Μερικές φορές ζούν ανάμεσά μας.
Μερικές φορές επιλέγουν να μη ζούν ανάμεσα μας.
Μυστήριο πράγμα οι βουλές των τεράτων, καμμιά φορά
12 με 2 : «baroque fever» / ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΤΑΓΚΑΣ. Εκπομπή  πολλών βαθμών κελσίου, μπαροκικών μα και αλκοολικών βαθμών ελευθερίας• αναζήτηση της μουσικής ευτυχίας, της εκστατικότητας του πνεύματος και μη, του διονυσιακού και του απολλωνίου. Όπερ αξημέρωτος ήχος για αξημέρωτες ανάγκες. Μες στη βραδύγλωσση βροχή, σαν πρόθεση ναυαγισμένη κάτι μακρύ να διηγηθεί, γεμάτη ένταση και νοσταλγία, που θα έλεγε και ο ποιητής.
Αν δεν μπορείτε να μας δείτε
Ακούστε μας
Αν δεν μπορείτε να μας ακούσετε
Φανταστείτε μας

Reply