όμως κι η χαρά μού είναι φευγάτη

Clipart Radio

[fblike]
22
 
Άγιε μας Γιόχαν Βόλφγκανγκ Φον Γκαίτε
Υπάρχουν και χειρότερα… ή μήπως όχι;
CLIPART RADIO : ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
[“κόλασες, διάολοι δε με τρομάζουν —
έτσι όμως κι η χαρά μού είναι φευγάτη,
δεν το φαντάζομαι πως ξέρω κάτι
καλό στον κόσμο να το διδάξω,
να τον φωτίσω, να τον αλλάξω.” *]
Το μενού σήμερα, έχει τα εξής πιάτα ημέρας : ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΧΑΤΖΑΚΗΣ, ΜΑΝΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ, ΜΑΙΡΗ ΖΑΡΑΚΟΒΙΤΗ, BILL HUNCHBACK (ναι, ναι, όλοι οι καλοί χωράνε, καμμιά φορά και οι κακοί).
Αναλυτικά:
4 με 6: «Tea time» / Γρηγόρης Χατζάκης. Μια εκπομπή σε απογευματινούς περιπάτους, με πρωινούς προβληματισμούς και νυχτερινές απορίες που φιλοδοξεί να μετατρέψει το νωχελικό σας απόγευμα σε μια ανήσυχη ενασχόληση και να σας κάνει να νιώσετε λίγο ηλεκτρισμό εν μέσω φθινοπώρου
6 με 8 : «The endless Dreams»/ Mάνος Παπαδάκης. Μια εκπομπή που κοιτά τον κόσμο κατάματα και τον ντύνει και τονστολίζει με καλόγουστες μουσικές, ελπίζοντας να κρυφτεί η ασχήμια των ημερών μας, δίνοντας μας ταυτόχρονα κουράγιο να αντέξουμε τα χειρότερα…
8 με 10: «Metal Giafka» / Μαίρη Ζαρακοβίτη.Ένα ταξίδι με συνοδούς εφιάλτες, μελαγχολία, παράνοια και νοσταλγία. Το πρώτο ηχητικό ταξίδι που προσφέρεται για ψυχανάλυση, αυτοκριτική και ενδοσκόπηση….
10 με 2 : «Music For Wisdom and Happiness» Ο Bill Hunchback λοιπόν επιστρέφει στη Βιβλιοθηκη Βολανάκη με τους δίσκους  του παρέα, για να χαθούμε μέσα στους δαιδάλους της ατμόσφαιρας και πάντοτε του ροκενρολ.
Αν δεν μπορείτε να μας δείτε
Ακούστε μας
Αν δεν μπορείτε να μας ακούσετε
Φανταστείτε μας
* απόσπασμα: Φάουστ, του Γιόχαν Βόλφγκανγκ Φον Γκαίτε σε μετάφραση Κώστα Χατζόπουλου

Reply