Όρθιοι μπροστά στη θάλασσα

Clipart Radio

[fblike]
 

 
 
Άγιε μας  Γιούκιο Μισίμα,
υπάρχει τίποτα χειρότερο να αντικρύσουν τα ματάκια μας … ή μήπως όχι;
CLIPART RADIO : ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΥΤΕΡΑΣ
«Όρθιος μπροστά στη θάλασσα ,
ένιωθα ότι μου φώναζαν από τα ανοικτά.
Και μου φαινόταν ότι αν απαντούσα
σ’ αυτή την πρόσκληση θα ήταν κάτι το πολύ
όμορφο, αλλά μαζί και κάτι το απαγορευμένο
σε κάθε άνθρωπο..»
Το μενού σήμερα, έχει τα εξής πιάτα ημέρας : ΜΑΡΙΑ ΣΤΡΙΓΚΟΥ, ΜΑΡΙΟΣ ΜΑΖΑΡΗΣ, ΒΑΡΟΝΟΣ ΟΡΣΟΝ, ΜΑΡΙΑΛΕΝΑ ΑΤΣΚΑ (ναι, ναι, όλοι οι καλοί χωράνε, καμμιά φορά και οι κακοί).Αναλυτικά
6 – 8 : «Λόγου Περι/πλάνηση».Ο λόγος είναι φτερό στον άνεμο. Αναχωρεί, επιστρέφει, πετά και στροβιλίζεται. Χτίζει και γκρεμίζει. Γεννά και καταστρέφει. Ζευγαρώνει και χωρίζει. Αγαπά να μισεί. Και μισεί να αγαπάει.Ο λόγος είναι μαχαίρι και φυλαχτό. Εργαλείο και κόσμημα. Αγκαλιά και φυλακή. Η Μαρία Στρίγκου χαϊδεύει τα λόγια κι αφήνει ελεύθερες τις μουσικές. Κι η υπέρβαση κάνει τα δικά της.
8-10 : «SURE ABOUT NOW» / MAΡΙΟΣ ΜΑΖΑΡΗΣ. Μια εκπομπή πολύ σίγουρη για τον εαυτό της, τις μουσικές της επιλογές, αλλά καθόλου σίγουρη για τον μέλλον αυτού του κόσμου και την ακριβή ημερομηνία της επερχόμενης καταστροφής..!
10 με 12: (περίπου για την ακρίβεια) : Η εκπομπή που κάνει : Να τρίζουν τα νεύρα όλων / Να τρίζουν τα περβάζια / Η εκπομπή που προκαλεί Βροχές, νεροποντές κι άλλες καταστροφές. «ΣΤΑ ΚΡΥΑ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΟΥ» και ο Βαρόνος Όρσον σε μια καταδικασμένη μάχη να μπει στον ίσιο δρόμο του Θεού και των ανθρώπων….
Ποιος είπε ότι τα τέρατα κατοικούν στις ντουλάπες;
Μερικές φορές ζούν ανάμεσά μας.
12 με 2: «After Midnight», an a.m. Rock journey. Mια ραδιοφωνική εκπομπή παρέα με την Μαριαλένα Άτσκα! Για μια δίωρη μελωδική νυχτερινή απόδραση στον ατίθασο κόσμο της rock μουσικής. συντονιστείτε μαζί μας
Αν δεν μπορείτε να μας δείτε
Ακούστε μας
Αν δεν μπορείτε να μας ακούσετε
Φανταστείτε μας
 
 
artwork : Andrew Millar
 
 

 
 
 

Reply