[όταν πεθαίνει ένα παιδί τριγύρω ο κόσμος καταρρέει]

Clipart Radio
[fblike]
 
 
 
papadakis-prof-3-epainos
 
 
 
 
 
Άγιε μας Παύλε Σιδηρόπουλε
υπάρχει τίποτα χειρότερο
να αντικρύσουν τα ματάκια μας … ή μήπως όχι;
CLIPART RADIO : ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
 
[όταν πεθαίνει ένα παιδί
τριγύρω ο κόσμος καταρρέει
οι λέξεις κι οι φωνές συντρίβονται
πέφτει βαθύτατο σκοτάδι
το ξημέρωμα…..*]
 
 
***
 
 
Το μενού σήμερα, έχει τα εξής πιάτα ημέρας VALENTINA XIBERIA, ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΛΗΣ, ΜΑΙΤΗ ΖΑΡΑΚΟΒΙΤΗ, ΝΙΚΟΣ ΠΡΙΟΒΟΛΟΣ, ΒΑΙΟΣ ΜΠΑΛΑΤΣΟΣ και ΜΑΡΙΑ ΜΥΛΩΝΑΚΗ,(ναι, ναι, όλοι οι καλοί χωράνε στην ίδια βάρκα, καμμιά φορά και οι κακοί). Επι του πιο αναλυτικά:
 
4.00 – 6.00 «BOUDOIR OCCULTA» / Valentina Xiberia. Ένα ξωτικό της μουσικής θα εκτελέσει επικίνδυνα ακροβατικά νούμερα και στο τέλος θα δώσει φιλιά σε πολλούς βατράχους ψάχνοντας μαγεμένους μεταμορφωμένους πρίγκιπες, γιατί τα παραμύθια λένε πάντα την αλήθεια και καλωσορίζουν το φεγγάρι.
 
6.00 – 8.00 «ΑΠΟ ΡΟΚ ΚΑΙ ΠΕΡΑ» / Κούλης – Ζαρακοβίτη. Οι πιο απλές συνταγές είναι – κατά συντριπτικό ποσοστό – και οι καλύτερες. Μια εκπομπή μαγειρικής για να ακούτε χωρίς να σημειώνετε και για να μαθαίνετε χωρίς να ενοχλείστε. Rock, Hard Rock, Heavy Metal και ΟΛΑ τα παρακλάδια τους. Και όλα αυτά ζωντανά, από την καρδιά της Αθήνας.
 
8.00 – 10.00 «ΠΙΝΕΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΕΡΝΑΕΙ» / Νίκος Πριόβολος. Μια ενδοσκοπική ματιά, σε μια περιοχή που ήταν κάποτε μια χώρα και που σήμερα είναι μια ανυπόφορη έρημος… Ένα απίστευτο ταξίδι, γεμάτο τόλμη, αθυροστομία, κουτσομπολιά, σεισμούς, λοιμούς και καταποντισμούς…
 
10.00 – 12.00 «Τι φωνή θα παραδώσεις μωρή» / Βάιος Μπαλατσός. Μια εκπομπή σαν επετειακό αφιέρωμα για τους 16άρηδες που δεν πρόλαβαν να εικοσαρήσουν, καιγια τους εικοσάρηδες που είδαν την αθωότητά τους να εξανεμίζεται στα δεκαέξη τους. Δυό ώρες με ανατρεπτική μουσική και θυμωμένα λόγια.
 
12.00 – 2.00 «ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ» / Μαρία Μυλωνάκη. Οι άνθρωποι δακρύζουν, τα φεγγάρια αδειάζουν, οι έρωτες ξεδιπλώνεται, τα σεντόνια ξεστρώνονται, οι εραστές απογυμνώνονται και τα σκυλιά τραγουδάνε. Τραγούδια υπέροχα, σαγηνευτικά, τραγούδια γεμάτα ποιήματα, καημούς, όνειρα, τραγούδια σπάνια, τραγούδια που θα μισήσεις να λατρέψεις και το ανάποδο.
 
 
Αν δεν μπορείτε να μας δείτε
Ακούστε μας
Αν δεν μπορείτε να μας ακούσετε
Φανταστείτε μας
 
 
***
 
 
[Παραφράζοντας Τόλη Νικηφόρου]
 
 
 
artwork : Γιώργος Παπαδάκης
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Reply