ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ

Clipart Radio


Το μενού σήμερα, έχει τα εξής πιάτα ημέρας :
1 με 2 : «MΟΛΙΣ ΞΥΠΝΗΣΑ» . Ο ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ, η ψυχή του MUZINE, του πιο όμορφου και καλαίσθητου μουσικού περιοδικού που βγήκε ποτέ στη χώρα μας, ανοίγει τα μάτια του κι ανοίγει την μέρα μας με μουσικές πανέμορφες, χωρίς πολλά λόγια, με πολλά δώρα κάθε λογής και πολύ γενναιοδωρία. Μουσική και καλή καρδιά.
2 με 4 : “Faraway, so close” – ΡΟΗ ΑΡΓΥΡΗ. Εκτάκτως πάμε Ρόδο να πάρουμε αγιασμό, μουσικές, ήλιο και χαμόγελα !! Η Ρόη στο ρόλο του καλικαντζαροδιώχτη!

4 με 6 : «BRAINESSANCE » Αναζητούμε περισσότερη αρμονία, τη σκιά και λίγο νερό να ξεδιψάσει η ψυχή μας, να δροσιστούν τα χείλη μας, να γίνει ο ήλιος φιλικό χάδι και η στρογγυλεμένη της μέρας σιγαλιά, μια τελεία στη μουσική του απείρου. Ενδιάμεσα εσείς κι εμείς κι ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΑΜΠΟΣ.
6 με 8 : Εδώ Κωνσταντίνος ΠΟΤΑΚΙΔΗΣ : Οι γιορτινές μέρες τελειώνουν κι επίσημα σήμερα . Και τώρα? Και τώρα πίσω στην πραγματικότητα . Ότι προλάβατε και φάγατε φάγατε . Όσο ξεγελαστήκατε , ξεγελαστήκατε . Έχουμε 2012 αν αυτό σας λέει κάτι. . Το έτος που θα καταστραφεί η ανθρωπότητα κατά τις προφητείες κάποιον μαστουρωμένων πρόγονων των ινδιάνων . Μα δεν υπάρχει ένας άνθρωπος να μας πι βρε αδερφέ με σιγουριά αν η προφητεία βγει αληθινή Όχι τίποτα , να ξέρουμε αν είναι να μην πληρώσουμε τη δεύτερη δόση απ το χαράτσι αλλά και γενικότερα ότι λογαριασμός προκύπτει από δω και πέρα . Κάτι θα ήξερε μάλλον ο Ζαγοράκης και πούλησε άρον άρον το Βιερίνια Θα μου πείτε τώρα τι σχέση έχουν όλα αυτά με μια ραδιοφωνική εκπομπή ? Απολύτως καμία . Μα δεν υποστήριξα ποτέ πως κάνω ραδιόφωνο . Το λέει κι ο τίτλος άλλωστε : ΕΚΤΟΣ ΟΡΙΩΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ . Σήμερα ζωντανά 6- 8.
8 με 10 : ακούστε κι απολαύστε την εκπομπή «MUSICAL COMMUNION» που παρουσιάζει ο Constantine Kyrtsis από το Λονδίνο με απογειωτικές μουσικές που διαλέγει για εμάς πριν από εμάς και πολύ μετά από εμάς, για όλους εμάς… Σαν να πίνετε το ποτό σας στο Πικαντίλι Σίρκους, ένα πράγμα.Σ
10 με 12: «Floating in Space» / ΡΟΥΜΠΙΝΗ ΝΑΤΣΗ. < Ground control – Εντοπίσαμε παρεμβολές – Do you copy? > Αρχαίο λέιζερ του διαστήματος, δώσε ζωή σ’ αυτό το γερασμένο κομμάτι άνθρακα, και μια μεγάλη κοφτερή μύτη. < Roger – Οι παρεμβολές έχουν πολύ δομημένο μοτίβο, σχεδόν σαν μουσική, στέλνω συντεταγμένες και αναμένω λεπτομέριες – Over > Θα πετύχει, δεν θα αντέξω αν δεν πετύχει. Πρέπει να καλύψω επιτέλους τους μονότονους στείρους ήχους που μολύνουν το υπερπέραν. < Ερχεται από την περιοχή του Κρόνου. Εξαπλώνεται γρήγορα. Περιμενω εντολές – Over > Τα κατάφερα! Θα καεί το σύμπαν! Τελικά υπάρχει Θεός! Ας βάλει το χέρι του να κανεί λίγο Scratch… < It’s loud! It’s an Interplanetary Groove-Allegiance… Abandon all posts and Hit the DanceFloors – OVER ‘Ν’ OUT >
12 με 2 : «ΑΣΜΑΤΑ και ΜΙΑΣΜΑΤΑ» / ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΠΟΣΚΟΙΤΗΣ. Καινούργια εκπομπή, ολόφρεσκη παρουσία αναμέσα μας. Ο Αντώνης Μποσκοϊτης Λάτρης του στερητικού άλφα, παραμένει άγαμος, άφραγκος, άναρχος κι ανέμελος, προσπαθώντας να εναρμονιστεί όσο γίνεται περισσότερο με την αταξία του σύμπαντος. Φανταστείτε τι είδους ιστορίες έχει να μας διηγηθεί και πόσες εμπειρίες να μοιραστεί μαζί μας. Τεντώστε τα αυτιά σας, τεντώστε το μυαλό σας, τεντώστε τις αισθήσεις σας.
Αν δεν μπορείτε να μας δείτε
Ακούστε μας
Αν δεν μπορείτε να μας ακούσετε
Φανταστείτε μας
 

Reply