ποιος νιώθει αγάπη;

Clipart Radio

[fblike]
 

 
 
 
Άγιε και Προστάτη μας Τζον Κασσαβέτη,
υπάρχει τίποτα χειρότερο να αντικρύσουν τα ματάκια μας … ή μήπως όχι;
CLIPART RADIO : ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΥΤΕΡΑΣ
«Θλιμμένος,
παίρνω το ασανσέρ και κατεβαίνω,
συλλογισμένος,
και περπατώ στα πεζοδρόμια
καρφώνοντας τα μάτια σ’ όλων των ανθρώπων
τις τζαμαρίες, τα πρόσωπα,
κι ύστερα αναρωτιέμαι ποιος νιώθει αγάπη»
Το μενού σήμερα, έχει τα εξής πιάτα ημέρας : ΕΛΕΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ, ΜΑΡΙΟΣ ΜΑΖΑΡΗΣ, ΘΑΛΕΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΒΑΡΩΝΟΣ ΟΡΣΟΝ (ναι, ναι, όλοι οι καλοί χωράνε, καμμιά φορά και οι κακοί).Αναλυτικά
6 – 8 : «Darling». Η Έλενα Τριαντάφυλλου έχει μόνο γλυκές κουβέντες και τρυφερές μουσικές για τολμηρούς, για γενναίους, για όμορφους και μοιραίους, για ανθρώπους με ανοικτή καρδιά, με ανοικτό μυαλό, με ανοικτά αυτάκια και μπόλικη αυτάρκεια..
8-10 : «SURE ABOUT NOW» / MAΡΙΟΣ ΜΑΖΑΡΗΣ. Μια εκπομπή πολύ σίγουρη για τον εαυτό της, τις μουσικές της επιλογές, αλλά καθόλου σίγουρη για τον μέλλον αυτού του κόσμου και την ακριβή ημερομηνία της επερχόμενης καταστροφής..!
10 με 12: «Neverland» / Θάλεια Παπαδοπούλου: Μια ραδιοφωνική περιπλάνηση στη Χώρα του Ποτέ, στον τόπο που πηγαίνουν όλες μας οι αναμνήσεις για να μην πεθάνουν, όλοι μας οι αγαπημένοι άνθρωποι, για να μένουν πάντα νέοι, όλες μας οι ευχές, για να παραμένουν άσπιλες.
12 με 2: «ΣΤΑ ΚΡΥΑ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΟΥ – Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ». Κατόπιν λαϊκής απαίτησης η εκπομπή που μας (ξε)τρέλανε, που μας έκανε να θέλουμε να κρυφτούμε κάτω από τα κρεβάτια μας από τον τρόμο… επιστρέφει. Ο Βαρώνος Όρσον καταλαμβάνει τα decks και εκτοξεύει τραγούδια και λόγια που κανένας σώφρον άνθρωπος δε θα επέτρεπε στον εαυτό του να ακούσει χωρίς ωτοασπίδες. Συντονιστείτε για ένα σόου που ναι… (ευτυχώς) δε θα ξαναγίνει ΠΟΤΕ!
Αν δεν μπορείτε να μας δείτε
Ακούστε μας
Αν δεν μπορείτε να μας ακούσετε
Φανταστείτε μας
 
 

 
 
 
 

Reply