Meet us @ Meet Market

Clipart Radio

[fblike]
 

ώρα για δώρα, ώρα για συναντήσεις, ώρα για Bazaar, ώρα για Χριστούγεννα
Το Clipart Radio, θα είναι εκεί.
The Meet Market – <<Τεχνόπολις>> Δήμου Αθηναίων
Σάββατο 8 & Κυριακή 9 Δεκεμβρίου, 2012
13:00 – 23:00 κάθε μέρα
Πειραιώς 100, 11854 Αθήνα

Tο Meet Market αποχαιρετά την φετινή χρονιά με το μεγαλύτερο event στην ιστορία του, που θα γίνει τα Χριστούγεννα, στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων. Το Meet Market επιστρέφει γεμάτο γιορτινή διάθεση στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων στις 8 & 9 Δεκεμβρίου, μόλις δώδεκα μέρες πριν την καταστροφή του κόσμου. Σας περιμένουμε από τις 13:00 έως και τις 23:00 για ένα ξεχωριστό εορταστικό Χριστουγεννιάτικο market, που για άλλη μια φορά δίνει έμφαση στις νέες ιδέες και ενθαρρύνει το επιχειρηματικό πνεύμα!
Μια διήμερη γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας. Μία νομαδική αγορά από τοπικά προϊόντα, φρέσκιες ιδέες, φιλικό κοινό και συμμετέχοντες. Ένα οπτικό-ακουστικό παζλ από χειροποίητα ρούχα ανεξάρτητων σχεδιαστών, αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, οργανικά προϊόντα υγιεινής, είδη σπιτιού, νόστιμες λιχουδιές, συλλεκτικά vintage & retro προϊόντα, βινύλια, διαδραστικά παιχνίδια, δώρα, DJ sets και θετική ενέργεια.
Πάνω από 130 καλλιτέχνες και πολλές νέες συμμετοχές, θα κατακλύσουν την
Τεχνόπολη με τις μοναδικές δημιουργίες τους! Όπως πάντα, θα έχουμε ασταμάτητη μουσική από εγχώριους dj’s για να μας δίνουν τον ρυθμό… και φυσικά, δώρα για όλους όσους παίξουν το παιχνίδι μας στο κεντρικό ταμείο! Ελάτε να ζήσετε ένα ξεχωριστό χειμωνιάτικο σαββατοκύριακο στην πόλη, κάντε τα εορταστικά σας ψώνια, απολαύστε την μουσική, παρακολουθήστε κάποιο σεμινάριο, ή απλά, κάντε την βόλτα σας.
Ελάτε να γνωριστούμε και να διασκεδάσουμε σαν να μην υπάρχει αύριο.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ
www. themeetmarket.gr
 

 

Το Μeet Μarket  είναι μια μη κερδοσκοπική εταιρία με σκοπό τη προβολή,
τη προώθηση και την υποστήριξη της εγχώριας καλλιτεχνικής σκηνής
και των ανεξάρτητων μικρομεσσαίων επιχειρήσεων.

Το Μeet Μarket  αποτελείται από μια ομάδα δημιουργικών ανθρώπων και πρόκειται για μια κοινότητα σχεδιαστών, κατασκευαστών, παραγωγών, συλλεκτών και ανεξάρτητων μικρο-επιχειρήσεων που συνεχώς διευρύνεται.
Για ενα Σαββατοκύριακο κάθε μήνα, σε διαφορετικό μέρος, το Μeet Μarket  διοργανώνει μια μετακινούμενη αγορά όπου οι συμμετέχοντες μπόρουν να εκθέσουν και να πούλησουν τα προϊοντα και τα αγαθά τους, ενω παράλληλα μια σειρά απο dj’s και μουσικούς παραγωγούς δημιουργούν μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα .
Το Μeet Μarket  δημιουργήθηκε το Δεκέμβριο 2007 από την ανάγκη νέων ανθρώπων να παρουσιάσουν την δουλειά τους με ένα διαφορετικό τρόπο. Είναι το αποτέλεσμα μιας συλλογικής προσπάθειας για να προβληθεί η δημιουργικότητα των ανθρώπων της πόλης και να ανοίξει καινούρια κανάλια επικοινωνίας μεταξύ των δημιουργών / εμπόρων  και των επισκεπτών/ καταναλωτών.
Η ομάδα είναι ανοιχτή σε συνεργασίες και προτάσεις , χωρίς ταμπέλες και κοινωνικά προφίλ και απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και τους τύπους των ανθρώπων. Δεν έχει μοναδικό προσανατολισμό την κατανάλωση αλλά περισσότερο την επικοινωνία, την ψυχαγωγία και την επαφή με την πόλη. Γι’ αυτό κρατάει ένα νομαδικό χαρακτήρα αναδεικνύοντας διαφορετικούς πολιτισμικούς χώρους.
Ο συνδυασμός της ποικιλίας, της τιμής και επιπέδου κατασκευής  των πραγμάτων που πωλούνται στο Μeet Μarket  είναι που το κάνει ξεχωριστό. Οι εναλλασσόμενοι dj’s κατά την διάρκεια του market κρατάνε τη διάθεση ανεβασμένη και κάθε φορά γίνονται διαδραστικά παιχνίδια – χωρίς κόστος συμμετοχής – στα οποία όλοι κερδίζουν δώρα.
It’s a date!

Reply