Nα προφέρεις καθαρά τη λέξη θάλασσα

Clipart Radio

[fblike]

Άγιοι Προστάτες μας Ρόνι Τζέιμς Ντίο και Τζωρτζ Όργουελ,
υπάρχει τίποτα χειρότερο… ή μήπως όχι;
CLIPART RADIO : ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TETAΡΤΗΣ
Διασχίζαμε τον αέρα προτού να μάθουμε να πετάμε,
Γλιστρούσαμε στο έδαφος πριν μάθουμε να τρέχουμε
Το μενού σήμερα, έχει τα εξής πιάτα ημέρας : ΜΙΧΑΛΗ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ, ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ,  ΕΛΕΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ, ΑΝΔΡΕΑ ΤΣΙΛΙΡΑ, ΣΠΥΡΟ ΧΗΡΑ,  ΤΕΛΛΟ ΦΙΛΗΣ, και ΙΩΑΝΝΗ ΝΤΑΓΚΑ 
Αναλυτικά :
 
6 με 7 : «NAMASTe» / Μιχάλης Πολυχρόνης. Είμαστε, δεν είμαστε, ωσεί παρόντες, σε μια καθημερινή ανασκόπιση της μέρας που δεν τέλειωσε και της νύχτας ποπυ δεν ήρθε, συντροφιά με μουσική που δεν γράφτηκε ακόμα. Μια μελλοντολογική εκπομπή στη μέση της μέρας και της ζωή μας.
 
 7 – 8 : Joyriders / Γιάννα Παναγιωτοπούλου. Joy(-)riders: Joyriders με ή χωρίς παύλα η επίλογη δική σας . Με παύλα είστε γητευτές της χαράς . Αν αφήσουμε απ” έξω αυτή τη μικρή γραμμούλα που σχίζει τη λέξη μας στα δύο έχουμε περάσει τα όρια της νομιμότητας και βαδίζουμε στην ανομία.
Μια ανομία κλοπής . Κλέβετε οχήματα που σας πηγαίνουν όπου τραβάει η καρδιά σας. Ίσως τελικά όχι και τόσο αντίθετες οι δύο λέξεις μας το ίδιο και οι μουσικές μας.
 
8-9 : «Darling». Η Έλενα Τριαντάφυλλου έχει μόνο γλυκές κουβέντες και τρυφερές μουσικές για τολμηρούς, για γενναίους, για όμορφους και μοιραίους, για ανθρώπους με ανοικτή καρδιά, με ανοικτό μυαλό, με ανοικτά αυτάκια και μπόλικη αυτάρκεια.
 
9-10 : «ΕΦΗΜΕΡΑ» / ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΙΛΙΡΑΣ. Μια εκπομπή κολλημένη με την κοινή λογική και φανατισμένη με τους δημιουργικούς ανθρώπους. Θα σας μεταφέρει στη πίσω μεριά της κουρτίνας, στη σκοτεινή κλειδωμένη ντουλάπα, στο μουχλιασμένο υπόγειο και γενικώς σε μέρη που ποτέ δεν πήγατε ή δεν τολμήσατε να πάτε μόνοι σας.
 
10-11 : «Stranger In The Night» Μια περιπλάνηση στο κόσμο της Μαύρης Μουσικής…..Jazz, Soul, Blues, Funk, Rythm “n” Blues, σε μονοπάτια καλά κρυμμένα που ΜΥΣΤΗΡΙΑΚΑ σας αποκαλύπτονται, ….. γιατί η Μουσική Είναι Μια. Μέσα από χιλιάδες βινύλια και CD στο ρόλο του οδηγού και εξερευνητή ο Σπύρος Χήρας.
 
11-12 : «ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΕΛΛΟΣ» / ΤΕΛΛΟΣ ΦΙΛΗΣ. με μουσική από το σύμπαν και το διάστημα. Γυμανιστικές επιδείξεις ελεύθερης κολύμβησης και επικίνδυνης διάσωσης, με κομμένη την ανάσα και χωρίς μάσκα οξυγόνου.
 
12 με 1 : «Baroque Fever» / Ιωάννης Ντάγκας. Εκπομπή πολλών βαθμών κελσίου, μπαροκικών μα και αλκοολικών βαθμών ελευθερίας• αναζήτηση της μουσικής ευτυχίας, της εκστατικότητας του πνεύματος και μη, του διονυσιακού και του απολλωνίου. Όπερ αξημέρωτος ήχος για αξημέρωτες ανάγκες. Μες στη βραδύγλωσση βροχή, σαν πρόθεση ναυαγισμένη κάτι μακρύ να διηγηθεί, γεμάτη ένταση και νοσταλγία, που θα έλεγε και ο ποιητής.
 
Αν δεν μπορείτε να μας δείτε
Ακούστε μας
Αν δεν μπορείτε να μας ακούσετε
Φανταστείτε μας
 
Artwork: Daisuke Igarashi
 

Reply