[ποια αγάπη που φεύγει θα γυρίσει;]

Clipart Radio

7b8deaf5893708516dbdb3341c543091
 
 
 
 
 
 
Άγιε μας Έζρα Πάουντ,
υπάρχει τίποτα χειρότερο
να αντικρύσουν τα ματάκια μας …
ή μήπως όχι;
CLIPART RADIO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΜΠΤΗΣ
 
[ούτε το φίδι που αλλάζει δέρμα
ούτε η ευθύνη των δασκάλων μας
ούτε τα πλοκάμια της ακινησίας
καλύτερα αναισθητικό να νιώσεις
ανακούφιση τη στιγμή του πόνου
άδικο κακό το σαράκι των όρκων
ποια αγάπη που φεύγει θα γυρίσει
να με βρει να λογαριάζω στις μέρες
τις απολαύσεις που πήρα τις νύχτες
να σκεφτώ τις χαρές που αρνήθηκα
να μεγαλώσουν στην αγκαλιά μου
ψυχή μου αποξηραμένη χαμογέλασε
όταν σε θάψουν με τα κυπαρίσσια
ανάποδα σαν κι αυτούς που κανένα
δεν συμπόνεσαν το ίδιο κρύα πέτρα
μη γίνεις τόσο σκληρή και αλύπητη*]
 
Το μενού σήμερα έχει τα εξής πιάτα ημέρας CHRISTINA SPRING, ΜΙΜΗΣ ΟΥΣΤ , ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ ΝΤΟΥΣΑΚΗ και ΚΩΣΤΑΣ ΧΟΥΒΑΡΔΑΣ (ναι, ναι, όλοι οι καλοί χωράνε στην ίδια βάρκα, καμμιά φορά και οι κακοί). Επι του πιο αναλυτικά:
 
06 – 08 μ.μ. WISPERS/ CHRISTINA SPRING. Μόνο ψίθυροι σαν εμπιστευτικές κουβέντες και τρυφερές μουσικές για τολμηρούς, για γενναίους, για όμορφους και μοιραίους, για ανθρώπους με ανοικτή καρδιά, με ανοικτό μυαλό, με ανοικτά αυτάκια και μπόλικη αυτάρκεια
08 – 10 μ.μ. ΦΩΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ / ΜΙΜΗΣ ΟΥΣΤ . Μας ψεκάζουν, μας ντοπάρουν, μας τραβάνε κι ας κλαίμε, μας βγάζουν τη ψυχή καθημερινά, αλλά εμείς – απτόητοι κι απαθείς – τραγουδάμε αμέριμνοι. Καλωσορίστε μια εκπομπή του δρόμου και αναφοράς σε ταπεινούς ήρωες της καθημερινότητας, με μεγάλες καρδιές και μεγάλες ιστορίες. Όλα αυτά συνοδευμένα από τα ωραιότερα σάουντρακ της ζωής μας, όπως ονειρευόμαστε να την ζήσουμε.
10 – 12 μ.μ. ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ ΝΤΟΥΣΑΚΗ – «ΤΙ ΝΕΑ ΨΙΨΙΝΑ;» Λιγα λογια ..Πολλες «εικονες»! Μια εκπομπή σαν τον χορο του Ζαλογγου… Αλλαγή πλεύσης και προορισμού. Κάτι σαν αεροπειρατεία. Μουσικές κι Αισθήματα, σαν πρόθεσεις ναυαγισμένες κάτι μακρύ να διηγηθούν, γεμάτες ένταση και νοσταλγία, που θα έλεγε και ο ποιητής….
12.00 – 2.00 «On the road Again» – ΚΩΣΤΑΣ ΧΟΥΒΑΡΔΑΣ. Γυρίζουμε τον κόσμο ακολουθώντας με ένα ποδήλατο. Και κάνουμε στάσεις σε όμορφα τοπία με πανέμορφη θέα και υπέροχες μουσικές για υπόκρουση σαν την πιο ωραία ταινία που δεν είδαμε ακόμα, σαν τον πιο μεγάλο έρωτα που δεν ζήσαμε ακόμα. Συντονιστείτε για ένα αλλιώτικο “On The Road” με τον ήρωα μας μαραθωνοδρόμο Κώστα Χουβαρδά.
 
Αν δεν μπορείτε να μας δείτε
Ακούστε μας
Αν δεν μπορείτε να μας ακούσετε
Φανταστείτε μας
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Reply